Μαρία Μενούνος: Χορεύει αγκαλιά με την 6 μηνών κορούλα της - Ακούνε Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτό)

Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου, γράφει η Μαρία Μενούνος

Η πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος παρουσιάστρια δεν σταματά να μας δείχνει την αγάπη της για την μικρή της κορούλα, ανεβάζοντας τις πιο γλυκές αναρτήσεις.

Η παρουσιάστρια χορεύει αγκαλιά με την 6 μηνών κόρη της Αθηνά, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Στην αναρτησή της, η Μαρία Μενούνος έχει αγκαλιά το μωρό της και χορεύουν το πολυαγαπημένο τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, τον οποίο στη λεζάντα και αποθέωσε.

Γράφει: «Απλά δύο Ελληνίδες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα, ο οποίος ξετρελαίνει όπου κι αν πάει! Μέχρι και το Barclays ξεπούλησε στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο και συναγωνιστή της Eurovision, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι που λέγεται "Αθηνά μου" και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Αγαπάει πολύ τη μουσική!

Λατρεύω αυτή τη ζωή και το να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της

Όπα».

Παρακάτω δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος: Δείτε την αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς – Το βίντεο από πριν έναν χρόνο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ