Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

Όσα αποκάλυψε

Κι ενώ το τοπίο παραμένει θολό με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ ολοένα και περισσότεροι ειδικοί βγαίνουν και λένε τις δικές τους θεωρίες.

Ωστόσο, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι' αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες.

Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

"Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

«Η ανακοίνωση της εισαγωγής της στην Κλινική του Λονδίνου προκάλεσε σοκ, όχι μόνο επειδή πιστεύαμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση, αλλά και λόγω της διάρκειας της παραμονής της στο νοσοκομείο (10 έως 14 ημέρες) και της ανάρρωσής της (περίπου 3 μήνες)», δήλωσε στο Madame Figaro ο Marc Roche, ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας.

«Οι ανακοινώσεις του παλατιού σχετικά με την υγεία των μελών της βασιλικής οικογένειας αντιμετωπίζονται πάντα με καχυποψία, επειδή, στο παρελθόν, η κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φίλιππου ήταν θέμα ταμπού. Πρέπει να θυμάστε ότι ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της ζωής της βασίλισσας, το Μπάκιγχαμ προσπαθούσε να είναι καθησυχαστικό, προσέχοντας όμως να μην αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την πραγματική της κατάσταση», εξηγεί.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

 «Η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Η γενική αίσθηση είναι ότι η πριγκίπισσα έχει γυναικολογικό πρόβλημα. Αλλά αυτές είναι απλώς φήμες...», δήλωσε.

«Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι το Παλάτι λέει ψέματα όταν διαψεύδει τα περί καρκίνου, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε», προσέθεσε αναφερόμενος στις φήμες ότι παρά τη διευκρίνιση του παλατιού η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

«Με τους Γουίνδσορ, οι εκδηλώσεις προγραμματίζονται σαν ρολόι έξι μήνες πριν. Ασφάλεια, ΜΜΕ, καλεσμένοι… Τα πάντα γίνονται με ακρίβεια δευτερολέπτου. Έτσι, η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη υπόθεση. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή».

Το παλάτι, πάντως, αρνείται να δώσει λεπτομέρειες και διαμηνύει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά στην υγεία της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ