Δούκισσα Μέγκαν & Πρίγκιπας Χάρι: Περαστικά στο Βασιλιά πεθερό & μπαμπά αλλά και στη συννυφάδα της Κέιτ

Το βασιλικό ζευγάρι μεταφέρει τις ανησυχίες του

Εδώ και μέρες ο βρετανικός Τύπος σχολιάζει την σιωπή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έστειλαν περαστικά και μετέφεραν την ανησυχία τους και τις καλύτερες ευχές τους για ανάρρωση στον βασιλιά και της πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Βασιλική πηγή είπε στην εφημερίδα Mirror ότι οι Sussex εξέφρασαν την στήριξη τους και στα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Είπαν στη Mirror: «Ο δούκας και η δούκισσα επικοινώνησαν με τα δύο μέρη με διαφορετικούς τρόπους για να μεταδώσουν την ανησυχία τους και τις καλύτερες ευχές τους». Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν συνομίλησαν τηλεφωνικά ή έστειλαν κάποιο μήνυμα μέσω των προσωπικών γραμματέων τους.

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να περάσει άλλη μια εβδομάδα στο νοσοκομείο προτού μεταφερθεί στο Windsor για να αναρρώσει μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Την επόμενη εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί και εκείνος με την σειρά του σε χειρουργείο για τον προστάτη.

Γνώστες των βασιλικών θεμάτων αποκάλυψαν ότι η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να επιστρέψει στα καθήκοντα της το συντομότερο δυνατόν. Τώρα, όμως, προέχει η φροντίδα των τριών παιδιών της, την οποία έχει αναλάβει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Βασιλική πηγή ανέφερε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βάζουν πρώτα απ’ όλα την οικογένεια τους και η δουλειά έρχεται δεύτερη, καθώς θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν μία φυσιολογική καθημερινότητα για τα παιδιά τους, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουί και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Τα παιδιά είναι πάντα στο κέντρο του σύμπαντος τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα στο μέλλον», είπε μια πηγή στους Times.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ