Η τραγική στιγμή που ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανακοινώνει στους δημοσιογράφους τον θάνατο του Αλέξανδρου, μονάκριβου γιου & διαδόχου του (βίντεο)

Το 1973...

Ένα απίστευτο vintage στιγμιότυπο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog

Στο απρόμαυρο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε πολύ κακή κατάσταση λίγο μετά το αεροπορικό δυστύχημα που είχε ο γιος του Αλέξανδρος.

Ανακοινώνει στους δημοσιογράφους την τραγωδία κι ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον πόνο και τη θλίψη του.

 

 

Πρόκειται για ένα κλικ από το αφιέρωμα της Άννας Παναγιωταρέα στον Έλληνα Κροίσο στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ουδείς Αναμάρτητος».

Μία συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίζει ακριβώς το πόσο καταβεβλημένος είναι ο Έλληνας κροίσος μετά από αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Ωνάσης: Σαν σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος του Έλληνα κροίσου - Το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα (φωτό & βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι σαν σήμερα το 1973 ο Αλέξανδρος Ωνάσης, ο μοναχογιός του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πτώση του αεροπλάνου που ο ίδιος πιλοτάριζε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ