Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την εγχείρηση της

7 λέξεις!

Οι μέρες περνάνε και το Παλάτι διατηρεί σιγή ως προς την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Ξέρουμε ότι στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της αλλά και ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Διαβάστε ακόμη:  Πριγκίπισσα Κέιτ: "Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

«Η Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. «Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει σε όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», ήταν η επίσημη ανακοίνωση

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι βοηθοί αποκάλυψαν ένα νέο μόττο που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα η πριγκιπική οικογένεια: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά». Οι πηγές πρόσθεσαν επίσης: «Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη: Άγγλος γιατρός για την επέμβαση της πριγίπισσας Κέιτ - "Δεν πρόκειται για κάτι μικρό - Λογικά υστεροκτομή ή αφαίρεση χοληδόχου κύστης"

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε να δει την πριγκίπισσα Κέιτ στο νοσοκομείο - Ανησυχεί για τη γυναίκα του (φωτό)

Παράλληλα, ακόμη μία δυσάρεστη είδηση για τη Βασιλική οικογένεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώσθηκε με καρκίνο του δέρματος.

Διαβάστε ακόμη: Η Sarah Ferguson με καρκίνο ξανά! Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, πάσχει από κακοήθες μελάνωμα

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για όλα τα μέλη της οικογένειας!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ