Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, ευτυχισμένη, περνάω καλά κι έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου»

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και την εκπομπή στην οποία συμμετέχει αυτό τον καιρό.

Η δημοσιογράφος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην επαγγελματική τονίζοντας πως είναι ήρεμη και ευτυχισμένη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η αθλητικογράφος δήλωσε αρχικά για την καθημερινότητά της: «Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί δουλεύω 7 στα 7».

Πρόσθεσε επίσης: «Ασχολούμαι και με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά είμαι καλά. Το ευχαριστιέμαι. Το έχω αγαπήσει πολύ αυτό το κομμάτι. Τρία χρόνια, έμεινα συνειδητά εκτός τηλεόρασης, αλλά είχα τα δικά μου να δουλεύω. Δεν φοβήθηκα να μείνω έξω. Είμαι χαρούμενη και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή».

Όσο για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις δηλώσεις της στις κάμερες, είπε: «Πρέπει λίγο να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Δεν είναι ότι καταπιέζομαι κιόλας. Ό,τι έχω να πω, θα το πω, αλλά πάντα με ευγένεια. Δεν μου αρέσει να προσβάλλω ή να μειώνω ή να φέρνω τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Έχω πάρει τηλέφωνο, όταν κάτι με ενόχλησε. Είχα πάρει τον Νίκο Γεωργιάδη».

Δείτε ακόμη:Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει ότι έχει φτιάξει το στήθος της - «Είμαι όμως κατά στις υπερβολές» (βίντεο)

Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη. Είμαι ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, περνάω καλά κι έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου και θα μείνω σε αυτό».

Τέλος, μίλησε για την τελευταία της συμμετοχή στο Survivor All Star. «Μου έφερε μια πικρία το Survivor All Star. Δεν ήταν το πρόγραμμα που αγάπησα το 2017. Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν ανθρωποφαγικό, ριάλιτι ήταν και το 2017».

 

 

Δείτε ακόμη:Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «συστήνεται» στο TikTok: «Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο, κάνω κάθε εβδομάδα ψυχοθεραπεία και…» - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ