Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο - Ευαίσθητη μέρα με πολλούς συναισθηματισμούς & διακυμάνσεις στη διάθεση μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις στη διάρκεια της Τετάρτης, αντίθεση με τον Άρη στον Αιγόκερω που ευτυχώς σχηματίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας που οι περισσότεροι κοιμούνται και έτσι γλιτώνουν την επιθετική επιρροή της και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό τις μεσημεριανές ώρες. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στη διάθεση μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Η θετική της όψη με τον Ουρανό μας βοηθά να βρούμε λύσεις και να είμαστε πιο επινοητικοί, αλλά και να μη δραματοποιούμε καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας και σήμερα σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που προσπαθείτε να κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ως φαίνεται, θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά καλύτερα, για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου. Ακόμη μπορεί να προγραμματίζετε να περάσετε ένα τριήμερο με στενούς συγγενείς ή στο πατρικό σας, ή ακόμη σε ένα τόπο που έχετε ισχυρές αναμνήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο κάνει την Τετάρτη ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της ημέρας απαντώντας emails, κάνοντας τηλεφωνήματα, επικοινωνώντας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς. Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ