Επιτέλους η Ελίζαμπεθ Χάρλει έδωσε πλήρη λίστα δίαιτας & συνηθειών για το πως διατηρείται λεπτή και fit στα 58 της (φωτό)

Τι κορμί και αυτό...

Η 58χρονη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλευ διατηρεί ακόμα και σήμερα το καυτό και καλλίγραμμο κορμί της.

Στο instagram, μας μεταφέρει τα μυστικά της, και παρόλο που φαίνονται απλά, απαιτούν πειθαρχία και υπομονή.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρει ότι την ρωτάνε συχνά «πως διατηρώ αυτό το σώμα;» και συμπληρώνει πως η συνταγή της επιτυχίας της είναι η εξής:

« Μην τρώτε πολύ, ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ συχνά ή πολύ αργά. Ή, με άλλα λόγια, τρώτε μικρότερα γεύματα, μασάτε σωστά, απαγορεύστε τα σνακ και φάτε βραδινό νωρίτερα. Αυτό λειτουργεί για μένα. Δεν πίνω περίεργους πράσινους χυμούς ή σέικ και παίρνω συμπληρώματα μόνο εάν μια εξέταση αίματος μου πει ότι μου λείπει κάτι. Προσπαθώ να έχω λαχανικά ή φρούτα ίσα με το μισό πιάτο που τρώω - δηλαδή αν έχω ένα σάντουιτς, τρώω και ένα μήλο. Τρώω σχεδόν τα πάντα, αλλά έχω το πρόχειρο φαγητό ως απόλυτη απόλαυση - και θεωρώ ως πρόχειρο φαγητό οτιδήποτε περιέχει οποιοδήποτε συστατικό που δεν έχω στη δική μου κουζίνα, έτσι ώστε να περιλαμβάνει τα πάντα "διατροφή", ακόμα και έτοιμα γεύματα, αγορασμένα σάντουιτς, κέικ, μπισκότα και όλα τα αναψυκτικά. Η καλύτερη επένδυσή μου ήταν ένας παρασκευαστής ψωμιού και φτιάχνω ένα καρβέλι την ημέρα. Φτιάχνω και τούρτες κάθε Σαββατοκύριακο. Εκτός από δίαιτα, η άλλη συμβουλή μου είναι να κινείσαι περισσότερο. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο ή δεν κάνω κάποια προπόνηση, αλλά είμαι εξαιρετικά δραστήρια. Εκεί τελειώνει το κήρυγμα ».

Εδώ και η ανάρτησή της στο instagram:

 

 

Διαβάστε ακόμα: Φωτό - η Ελίζαμπεθ Χάρλεϋ με μικροσκοπικό girly ροζ μπικίνι στα 50 κάτι της 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ