Βόλος: «Κόλαση» για 35χρονη από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στο 6χρονο παιδί της - «Μου έριξε οινόπνευμα στα ρούχα και το στόμα για να με κάψει»

Ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση 11 μηνών

«Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και επάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει», υποστήριξε χθες στο δικαστήριο μια 35χρονη από τον Βόλο που έχει καταγγείλει για βία τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το gegonotanews, το ζεγάρι περνά συχνά την «πόρτα» του Αυτοφώρου καθώς καταγγέλλει συνεχώς ο ένας τον άλλο. Προχθές σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο με την 35χρονη να καταγγέλλει πως ο συνομήλικος πρώην σύντροφός της, την χτύπησε και την εξύβρισε μπροστά στο 6,5χρονών παιδί τους.

Η δραματική περιγραφή της 35χρονης

«Μπήκε μέσα στο σπίτι, αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά, παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου, με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντας πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», ειπε στους δικαστές. Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφός της υποστήριξε πως όλα είναι ψέματα γιατί θέλει να τον κλείσει φυλακή.

Τα αρνείται όλα ο πρώην σύντροφός της

Σύμφωνα με τον ίδιο τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης. Υποστήριξε επίσης πως τις τελευταίες ημέρες μένει στο σπίτι της 35χρονης παρότι γνωρίζει πως εκείνεη διατηρεί άλλη σχέση.

Ο κατηγορούμενος τελικά καταδικάστηκε σε 11 μήνες μήνες φυλάκιση με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ