H Demi Moore κάνει έκκληση σε όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους με άνοια: «Να δίνετε χαρά και αγάπη σε αυτό που είναι σήμερα! » (φωτό)

Συγκινεί η Demi Moore για τον πρώην συζυγό και πατέρα των παιδιών της

H Χολιγουντιανή σταρ Demi Moore είναι μία γυναίκα που αγαπά την οικογένεια της και τον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, οποίος δίνει την δική του μάχη με την άνοια.

Η ηθοποιός θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους και όσες βρίσκονται σε ανάλογη θέση.

Μιλώντας για το πώς τα πάει ο πρώην σύζυγος Bruce Willis εν μέσω της μάχης του με την άνοια του μετωποκροταφικού λοβού, η Μοοre μοιράστηκε τις συμβουλές που έδωσε στις κόρες τους Rumer Willis, 35 ετών, Scout Willis, 32, και Tallulah Willis, 29, μετά τη διάγνωσή του πέρυσι.

"Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ με αυτούς τους ανθρώπους είναι "να τους συναντήσετε εκεί που βρίσκονται", δήλωσε η Demi στο Good Morning America στις 31 Ιανουαρίου. "Αν βγάλετε από το μυαλό σας ποιοι ήταν πριν ή ποιοι νομίζατε πως ήταν ή ποιοι θα θέλατε να είναι, τότε μπορείτε να παραμείνετε στο παρόν και να απολαύσετε την αγάπη και την ευχαρίστηση που μπορούν να σας δώσουν".

instagram/demimoore

Διαβάστε επίσης: H Demi Moore με αέρα από παλιό Χόλυγουντ! Απίθανη black&white τουαλέτα Balmain - Μία διαχρονική γοητεία ... (φωτό)

Όταν ρωτήθηκε για το πώς εξελίσσεται η μάχη του πρώην συζύγού της με την άνοια, η Demi Moore ήταν ξεκάθαρη: "Δεδομένων των συνθηκών, τα πάει πολύ καλά".

Το περασμένο φθινόπωρο, ο μακροχρόνιος φίλος του Bruce και συνάδελφος του στο Moonlighting, Glenn Gordon Caron, έδωσε μια ενημέρωση για τον πρωταγωνιστή του Die Hard και επιβεβαίωσε ότι ο 68χρονος "δεν τα πάει καλά σε λεκτικό επίπεδο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Παλιά ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει", εξήγησε στη New York Post τον Οκτώβριο. "Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν του είναι πλέον διαθέσιμες. Όμως, εξακολουθεί να είναι ο Bruce που όλοι ξέρουμε".

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές & κάνει το γύρο του κόσμου ο Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την 32χρονη κόρη του, Σκάουτ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ