Πέγκυ Σταθακοπούλου για τις αρνητικές κριτικές - "Με σχολίαζαν με πικρό τρόπο - Περιφέρει τον εαυτό της στη σκηνή έλεγαν" (βίντεο)

Μίλησε για όλα

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην εκπομπή του Ant1 «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ».

Η ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Νομίζω ότι δεν παραμέρισα το υποκριτικό μου κομμάτι για την εξωτερική μου εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν είχα συνείδηση τόσο πολύ αυτού που ακούω πολλές φορές και νομίζω ότι πολλές ωραίες γυναίκες δεν έχουν την απόλυτη συνείδηση του τι εκπέμπουν. Δεν ήθελα να μείνω σε αυτό και νομίζω ότι δεν το ήξερα και δεν το έλαβα ποτέ υπόψιν μου. Αντίθετα αισθάνθηκα μερικές φορές ότι ήταν ένα εμπόδιο».

«Δηλαδή τα πρώτα χρόνια θέλω να πω ότι σε κάποιες από τις κριτικές που έπαιρνα σαν ηθοποιός στο θέατρο, σαν νέα κοπέλα, πολλές φορές σχολιαζόταν με ελαφρώς πικρό τρόπο ότι "περιφέρει τον εαυτό της πάνω στη σκηνή". Με πείραζε πάρα πολύ, με πλήγωνε πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμη; Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Μεγάλη κρίση πανικού... Είχε ξεχάσει η κόρη μου να μου στείλει μήνυμα ότι γύρισε το βράδυ - Ήθελα να καλέσω την αστυνομία» (βίντεο)

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έπειτα είπε: «Δεν στάθηκα σε αυτό, ευτυχώς και αυτό που με γοήτευε πάντα στη δουλειά μας είναι ότι κάποιες πλευρές μας, που είναι πολύ τακτοποιημένες και χωμένες βαθιά, μας βοηθούσε η ίδια η δουλειά να τις βγάλουμε πιο χύμα. Έτσι ανακάλυπτα τον εαυτό μου μέσα από αυτά που έκανα και, επίσης, μάθαινα πολλά πράγματα, ακόμα και μέχρι τώρα, από πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες και καταπληκτικούς ηθοποιούς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ