Αλέξανδρος & Αλίκη Καραμανλή: Έκαναν την παρθενική τους θεατρική εμφάνιση και συγκίνησαν τους γονείς τους, Κώστα & Νατάσα (βίντεο)

Συγχαρητήρια!

Ο Αλέξανδρος και Αλίκη Καραμανλή έκαναν την παρθενική τους θεατρική εμφάνιση επί σκηνής και συγκίνησαν τους γονείς τους.

Πιο περήφανοι γονείς δεν θα μπορούσαν να είναι ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγο του, Νατάσα Παζαΐτη.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε από την πρώτη σειρά τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο θεατρικό έργο «Μία κυρία ατυχήσασα».

Διαβάστε ακόμη: Η υπέρκομψη Νατάσα Παζαΐτη με τον γιο της Αλέξανδρο Καραμανλή στη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίνωα Μάτσα - Λαμπερή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Ο 22χρονος Αλέξανδρος έπαιξε ως ηθοποιός ενώ η αδελφή του ήταν στο κομμάτι των χορογραφιών.

Διαβάστε ακόμη: Η Νατάσα Παζαΐτη πλάι στον σύζυγο της, Κώστα Καραμανλή εύχεται για το νέο έτος - "Ελπιδοφόρο Ευλογημένο το 2024" (Φωτό)

Λίγα λόγια για την παράσταση

Πρόκειται για θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας ARTE του Κολλεγίου Αθηνών και η συμμετοχή του Αλέξανδρου είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγγλου» θα αλλάξει ριζικά όταν οι γυναίκες μπουν στο σπίτι και στη ζωή όλων τους. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο», έχοντας τον ρόλο μίας εκ των τριών ανιψιών που υποδέχονταν τη θεία από το Αμέρικα! Ο Αλέξανδρος, θα έχει θεατρικό πατέρα τον επιχειρηματία Τίμο Τζάννες, που υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στον ρόλο του Πετρόχειλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ