Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πλήρης ανάρρωση σε εννέα μήνες - "Βλακείες" οι φήμες ότι έπεσε σε κώμα - Όλες οι εξελίξεις

Έχει ακόμη δρόμο ...

Ασταμάτητα είναι τα δημοσιεύματα γύρω από την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Η 42χρονη royal επέστρεψε πλέον στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park δίπλα στην οικογένεια και τα τρία παιδιά της.

Σύμφωνα με το Παλάτι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι καλά στην υγεία της και τώρα χρειάζεται χρόνο και ηρεμία για να αναρρώσει.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλο το Μπάκιγχαμ! Διαψεύδει τους ισχυρισμούς δημοσιογράφου για την υγεία της πριγκίπισσας - "Αυτά είναι ανοησίες!"

Το Μπάκιγχαμ μάλιστα διέψευσε φήμες που ήθελαν την Κέιτ να έχει πέσει σε κώμα και να βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η εκπομπή «Fiesta», με παρουσιάστρια την Έμα Γκαρσία ανέφερε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες, εκτός και η πορεία της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη χειρουργική επέμβαση δεν εξελιχθεί όπως προβλέπεται από τους θεράποντες ιατρούς».

"Η πλήρης ανάρρωση πιθανόν να διαρκέσει έως και εννέα μήνες", συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες μέρες της πριγκίπισσας Κέιτ πίσω στην οικογένεια της - Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Κάρολ

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού

 

 

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνσδορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλον τον κόσμο.»

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ