Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλο το Μπάκιγχαμ! Διαψεύδει τους ισχυρισμούς δημοσιογράφου για την υγεία της πριγκίπισσας - "Αυτά είναι ανοησίες!"

Όλο το backround

Αφού η πριγκίπισσα Κέιτ επέστρεψε σπίτι της μαζί με την οικογένεια της, το Μπάκιγχαμ απαντάει!

Συγκεκριμένα, ενόσω η 42χρονη royal νοσηλευόταν στο "The London Clinic" έπειτα από εγχείρηση στην κοιλιά της, τα δημοσιεύματα "οργίαζαν".

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, έκανε, τότε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι' αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες.

Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».

Τώρα, το Μπάκιγχαμ διαψεύδει τα παραπάνω.

«Τα όσα ειπώθηκαν είναι εντελώς ανοησίες», δήλωσε μια πηγή στην Telegraph για να συνεχίσει: «Καμία προσπάθεια δεν έγινε από την εν λόγω δημοσιογράφο να ελέγξει τα όσα είπε με οποιονδήποτε στην οικογένεια της Κέιτ. Είναι εντελώς επινοημένο και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

Ακόμη, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ότι η Κέιτ μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες, καθώς, όπως είπε, «άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, όχι για πρώτη φορά».

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ επέστρεψε στα αγαπημένα της πρόσωπα στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες μέρες της πριγκίπισσας Κέιτ πίσω στην οικογένεια της - Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Κάρολ

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Έφυγε από μυστική έξοδο του νοσοκομείου - Το Παλάτι της πρόσφερε λουλούδια

Μπήκε στο νοσοκομείο την Τρίτη 16 Ιανουαρίου - με τις βασιλικές πηγές να λένε ότι «σημειώνει καλή πρόοδο» και θα συνεχίσει την ανάρρωσή της από το σπίτι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ