Taylor Swift: Έβαλε "μυαλό" από τις Χρυσές Σφαίρες & στα Grammys κάλυψε το στόμα της με μαύρη βεντάλια - Να κουτσομπολέψει άνετα βρε παιδί μου! (φωτό)

Χωρίς να καταλάβει τίποτα κανένας!

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ήταν η μεγάλη νικήτρια στα φετινά Grammy καθώς σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ, ως η πρώτη ερμηνεύτρια που κερδίζει το Βραβείο για το Αλμπουμ της Χρονιάς τέσσερις φορές.

Παρέλαβε το κορυφαίο βραβείο από τα χέρια της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) η οποία έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: Η εμφάνιση-έκπληξη στα Grammys - Η συγκίνηση της πάνω στη σκηνή - "Σας αγαπώ όλους' (Φωτό-βίντεο)

«Για μένα, το βραβείο είναι η δουλειά» είπε στη σκηνή η Σουίφτ μεταξύ άλλων. «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να είμαι σε θέση να το κάνω αυτό. Το αγαπώ τόσο πολύ. Με κάνει τόσο ευτυχισμένη. Με κάνει απίστευτα χαρούμενη το γεγονός ότι κάνει ευτυχισμένους και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν για αυτό το βραβείο» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια έχοντας στα χέρια το 13ο Grammy της για την κατηγορία Καλύτερο Pop Φωνητικό 'Αλμπουμ, αποκάλυψε ότι κρατούσε κρυφό για δύο χρόνια ένα μυστικό.


instagram @
gemmyswift_

Η εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες και το κουτσομπολιό

Έπειτα από την τελευταία εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου οι παπαράτσι "την έπιασαν" να κουτσομπολεύει με την Selena Gomez, τώρα η 34χρονη ήταν πιο προετοιμασμένη.

Διαβάστε ακόμη: Οι διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, Taylor Swift & Selena Gomez "πιάστηκαν" να κουτσομπολεύουν άγρια - Δείτε τη στιγμή στο βίντεο

Η κάμερα την έδειξε να κρατάει μία μαύρη βεντάλια και να μιλάει πίσω από αυτήν.

Έτσι, δεν φαινόταν το στόμα της και κανείς δε μπορούσε να διαβάσει τα χείλη της και να καταλάβει εαν κουτσομπολεύει ή όχι...

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από άτομα και θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης.

Διαβάστε ακόμη: Grammys 2024 - Taylor Swift η βασίλισσα της βραδιάς - Η συγκινητική παρουσία της Celine Dion που της έδωσε το βραβείο (φωτό-βίντεο)

«Η Τέιλορ κρατώντας τη βεντάλια μπροστά από το πρόσωπό της ενώ μιλούσε στον Τζακ, η κοπέλα έμαθε από τις Χρυσές Σφαίρες #GRAMMYs», έγραψε ένας στο twitter.

Ένας άλλος συμπλήρωσε: «Η Τέιλορ Σουίφτ ψιθυρίζει στον Τζακ Αντόνοφ μέσα από μια μαύρη βεντάλια ωχ οι tiktok αναγνώστες χειλιών δεν κερδίζουν σήμερα #GRAMMYs».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ