Η απόλυτη royal καταιγίδα: Με απόντα Βασιλιά, την Καμίλα στο πλευρό του & τον διάδοχο Γουίλιαμ με ασθενή την Κέιτ, επόμενη Βασίλισσα!

Πανικός ...

Παγωμένη είναι η Μεγάλη Βρετανία εδώ και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον Βασιλιά Κάρολο και την άγνωστη μορφή καρκίνου, που διαγνώστηκε.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το Παλάτι ξεκαθαρίζει ότι η νόσος δεν συνδέεται με την εγχείρηση προστάτη που υποβλήθη πριν μία εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμιο σοκ: Ο Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας έχει καρκίνο - Ξεκίνησαν οι θεραπείες - Η διάγνωση μετά το χειρουργείο για προστάτη

Image

Ωστόσο, έχει ήδη ξεκινήσει τακτικές θεραπείες, ενώ για την ώρα έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του μέχρι να νιώσει καλύτερα και να επιστρέψει δριμύτερος.

Σε αυτην την περίπτωση, υπάρχει ένας συνταγματικός μηχανισμός για όταν ο αρχηγός του κράτους αδυνατεί να ασκήσει επίσημα καθήκοντα - μπορούν να διοριστούν «σύμβουλοι του κράτους» για να υποκαταστήσουν τον μονάρχη. 

Προς το παρόν περιλαμβάνει τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο, με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Άντριου να μην καλούνται πλέον ως μη εργαζόμενοι βασιλικοί.

Βέβαια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήδη βρίσκεται εκτός των καθηκόντων του, καθώς είναι συνεχώς στο πλευρό της συζύγου του Κέιτ, η οποία επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από εγχείρηση στην κοιλιά.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Έφυγε από μυστική έξοδο του νοσοκομείου - Το Παλάτι της πρόσφερε λουλούδια

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πλήρης ανάρρωση σε εννέα μήνες - "Βλακείες" οι φήμες ότι έπεσε σε κώμα - Όλες οι εξελίξεις

Παράλληλα, σύμφωνα με το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον βασιλιά για τη διάγνωσή του και θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον δει τις επόμενες ημέρες.

Οι αντιδράσεις στα social media

Φυσικά, στο διαδίκτυο μετά από μία τέτοια ανακοίνωση δημιουργήθηκε κύμα αντιδράσεων από τους βασιλικούς θαυμαστές και όχι μόνο.

Σοκαρισμένοι όλοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές για καλή τύχη στον 75χρονο Βασιλιά.

"Ευχόμαστε στον Βασιλιά πλήρη και γρήγορη ανάρρωση!", "Να είστε καλά σύντομα Μεγαλειότατε. Αφιερώστε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για πλήρη αποκατάσταση", "Διατηρώντας τη Μεγαλειότητά Του στις θετικές μου σκέψεις και προσευχές",  είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ