Ελληνίδα σεξεργάτρια του OnlyFans αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει: «Πρέπει να δουλεύεις αρκετά, δεν σου χαρίζεται τίποτα» (βίντεο)

Η Λίλα όπως είπε στην εκπομπή «MEGA Stories»  είχε την στήριξη από την οικογένειά της

Με ανθρώπους που εργάζονται στη βιομηχανία του πορνό συνομίλησε το βράδυ της Δευτέρας εκπομπή «MEGA Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα παρουσίασαν τα όσα είπαν οι άνθρωποι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους ψηφιακά.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν στην εκπομπή του MEGA ήταν και η Λίλα, η οποία περιέγραψε πώς τα συμβατικά κοινωνικά δίκτυα λειτουργούν ως όχημα προώθησης των δημιουργών περιεχομένου για ενήλικες.

Η Λίλα είχε την στήριξη από την οικογένειά της και τόνισε ότι αυτή η εργασία της αποφέρει αρκετά χρήματα για να ζήσει.

Πόσα βγάζει από το OnlyFans

«Είναι η κύρια δουλειά μου πλέον. Το εισόδημα είναι αρκετό για να ζήσεις μόνο από το OnlyFans. Είναι μια πλατφόρμα που όσο τη δουλεύεις σου δίνει. Μπορεί το μηνιάτικό σου να είναι από 500 ευρώ μέχρι και 20.000 ευρώ τον μήνα» ανέφερε.

«Σίγουρα θα πρέπει να δουλεύεις αρκετά, δεν σου χαρίζεται τίποτα. Πρέπει να είσαι online, να συνομιλείς με τους fans που είναι μέσα. Αυτός που έχεις απέναντι σου δεν θέλει μόνο να σε δει αλλά και να σου μιλήσει. Οπότε πρέπει να είσαι συχνά online και να δημιουργείς συνέχεια υλικό» συμπλήρωσε.

Όσο για το πως δέχθηκαν τη δουλειά της οι γονείς της, απάντησε: «Πρώτα έφτιαξα το OnlyFans και τους ενημέρωσα πως λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα. Όταν ήρθε η πρώτη επαγγελματική πρόταση, το είπα πρώτα στον πατέρα μου, ο οποίος με στήριξε πολύ. Εγώ ήμουν από τις τυχερές περιπτώσεις που οι γονείς μου με στήριξαν. Το αντιμετωπίζουν με χιούμορ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ