Ποιες είναι οι δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που φροντίζουν την πριγκίπισσα Κέιτ – 24 ώρες στο πλευρό της - Όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

«Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και της επέμβασης της Κέιτ Μίντλετον.

Eίχε αποφασίσει να αποσυρθεί προσωρινά από τα βασιλικά καθήκοντα, λόγω της κατάστασης της συζύγου του.

Άλλαξαν τα σχεδιά του, καθώς έπρεπε να παραστεί και να αποδώσει τιμές στην εκδήλωση των υπηρεσιών ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Εκεί αναφέρει ότι «Η Κέιτ είχε δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που την φρόντιζαν, ήταν καταπληκτικές, ευγενικές και παρέμειναν ακοίμητες δίπλα της», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Κέιτ Μίντλετον έλαβε, στα τέλη Ιανουαρίου, εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από 14 ημέρες νοσηλείας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιά και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της.

Το Παλάτι παρέμεινε φειδωλό στις ανακοινώσεις του για το θέμα υγείας της Κέιτ Μίντλετον, σε αντίθεση με τη στάση σχετικά με τον βασιλιά Κάρολο που ανακοίνωσε τόσο το χειρουργείο για τον διευρυμένο προστάτη, όσο και τη διάγνωση με καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:  Πριγκίπισσα Κέιτ: Η πλήρης ανάρρωση σε εννέα μήνες - "Βλακείες" οι φήμες ότι έπεσε σε κώμα - Όλες οι εξελίξεις

 

 

Κατά την άφιξή του στο γκαλά για το London Air Ambulance Service στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε: «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε».

Συνομίλησε θερμά με τους βραβευθέντες. Μεταξύ αυτών ήταν η Πατρίσια Σπερς, η οποία τιμήθηκε για το έργο της στην στελέχωση του NHS με αλλοδαπούς ιατρούς.

Η Σπερς αποκάλυψε ότι ρώτησε και η ίδια, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για την Κέιτ Μίντλετον και την καταστασή της.

 

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ για τον βασιλιά Κάρολο: «Ευχαριστούμε για τα ευγενικά μηνύματα» - Παραβρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με τον Τομ Κρουζ (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ