Άγγελος Μπράτης: Ο σχεδιαστής μιλάει για τον έρωτα και το φλερτ – «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες» (βίντεο)

"Δυσκολεύομαι στο φλερτ"

Ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον χαρακτήρα του, τις σχέσεις και τα προσωπικά του βιώματα.

Τι ανέφερε ο πολυτάλαντος σχεδιαστής;

«Κάπου διάβασα ότι "έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή. Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση» είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες», τονίζει ο σχεδιαστής.

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», απάντησε όταν ερωτήθηκε αν έχει απατήσει.

Διαβάστε επίσης: Άγγελος Μπράτης: «Δεν θεωρώ σωστό αυτό που είπε ο Κασσελάκης - Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ