Άγγελος Μπράτης: «Δεν θεωρώ σωστό αυτό που είπε ο Κασσελάκης - Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μιλάει για το GNTM αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Άγγελος Μπράτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα", με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. 

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη δήλωσή του για την υιοθεσία δυο αγοριών. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην αποχή του από τις συνεντεύξεις, μετά το τέλος του GNTM και του J2US.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Σταμάτησα να δίνω συνεντεύξεις, γιατί νομίζω ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επιστρέψω στο δικό μου κέντρο. Ήθελα να επιστρέψω στο να είμαι και πάλι δημιουργός. Μόνο κέρδισα από την εμφάνισή μου στην τηλεόραση και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Σχετικά με τη συμμετοχή στο GNTM ως κριτής ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Ήταν μία εμπειρία που μου άρεσε πάρα πολύ και μου έμαθε πολλά πράγματα. Αρχικά, με έκανε να βγω από το ατελιέ μου και με έμαθε ο κόσμος ως ο εαυτός μου. Είδα πώς με αντιλαμβάνονται και οι άλλοι».

Διαβάστε επίσης: "Solstice": Λαμπερή επίδειξη μόδας με την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη - Τι επέλεξαν οι Βίκυ Καγιά, Ναταλία Δραγούμη, Έλενα Γαλύφα (φωτό)

Επιπλέον πρόσθεσε ότι θα ήταν θετικός στο να ξανασυμμετάσχει στο ριάλιτι για μοντέλα.

Η τοποθέτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία. Από την άλλη μεριά, ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν εκπροσωπεί όλη την LGBT κοινότητα. Η δουλειά του είναι πολιτική και αυτό θα το κρίνει η ιστορία».

«Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery. Ήταν ένα λεκτικό λάθος που έκανε, δεν ξέρω και πώς συνέβη. Δεν το θεωρώ σωστό σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά είναι ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος για το πώς θα τα μεγαλώσουν. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά είναι παραγγελία», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ