Πεντανόστιμο vegan φρικασέ από την κ.Κατσαρόλη Ιωάννα - Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο

Υλικά

  • 1 συσκευασία Garden Gourmet Vegan balls
  • 8-10 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ½ φλ φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2 μαρούλια τρυφερά χοντροκομμένα
  • 1/2 κιλό χόρτα εποχής
  • ½ φλ άνηθο ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. μουστάρδα μαλακή
  • 1 λεμόνι
  • 1 κτγ. Corn Flour

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα mednutrition.gr για την παραχώρηση αυτής της συνταγής

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό βαθύ σκεύος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι.
  • Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και σοτάρουμε ελαφρά.
  • Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
  • Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, το ψιλοκομμένο μαρούλι, τα χόρτα και 1,5 φλ περίπου νερό.
  • Ανακατεύουμε το μίγμα μας μέχρι να «καθίσει» και προσθέτουμε το αλάτι, και τη μουστάρδα
  • Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και όταν τα λαχανικά έχουν ήδη μαλακώσει προσθέτουμε τα Garden Gourmet Vegan balls μαζί με ένα φλιτζανάκι του espresso νερό με το corn flour διαλυμένο μέσα.
  • Προσθέτουμε το λεμόνι και αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά το πολύ έως ότου όλα τα υλικά δέσουν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ