Λάμπης Λιβιεράτος: «Νιώθω σαν να ξεκίνησα από την αρχή… Κατάφερα να φύγω από τη σκοτεινή περίοδο της ζωής μου - Δεν μιζέριασα - Δεν έχανα το χιούμορ μου" (βίντεο)

Τι είπε on camera

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα Δε Γίνεται" βρέθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του και για τη νέα αρχή που έχει κάνει επαγγελματικά.

Νιώθω σαν να ξεκίνησα από την αρχή… έχοντας όμως μία σημαντική μουσική προίκα. Θα τολμήσω να το πω, γιατί εμάς στη δική μας κατηγορία δεν μας αναγνωρίζουν επίσημα στη χώρα αυτή. Πρέπει να ανήκεις κάπου αλλού, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και σε τιμάει με την παρουσία του εκεί που τραγουδάει. Δεν έρχεται να πληρώσει ούτε για να σε βρίσει, ούτε για να σε κατηγορήσει, που λίγο το κάνει αυτό η τηλεόραση. Γενικά το σύστημα δεν με έχει αντιμετωπίσει πολύ καλά. Από την τηλεόραση δεν έχω κανένα παράπονο, εγώ απλά αποφεύγω να βγαίνω γιατί είμαστε πολλοί πάνω σε αυτό τον πλανήτη…”, είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

“Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο 2 χρόνια…”.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Λιβιεράτου: Ποζάρει με την μεγαλύτερη αδελφή της, Νεφέλη - Καλλονές και οι δύο (φωτό)

“Ποτέ δεν μιζέριασα. Πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά δεν έχανα το χιούμορ μου. Τρόλαρα και τον ίδιο μου τον εαυτό όταν το περνούσα, απλά κάποιες στιγμές ήταν πολύ βαρύ για μένα. Όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να δώσω αυτή τη διάθεση στους γύρω μου, έμενα πιο μόνος μου για να μην φορτίζω τους άλλους με αυτό. Γι’ αυτό τότε είχα απομακρυνθεί και από τα παιδιά μου εκείνο το διάστημα, να με έχουν σαν παρουσία, δεν ήθελα να δουν τον μπαμπά τους εκείνη την περίοδο, που δεν ήταν τόσο καλά γιατί με είχαν μάθει αλλιώς. Ήθελα αν μπορούσαν να με ξανασυναντήσουν έτσι, όπως με θυμόντουσαν και νομίζω έτσι και έγινε τελικά”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ