Μία Βασίλισσα ..αλλιώς! Η "αθλητική" εμφάνιση της Ράνιας της Ιορδανίας στο γήπεδο - Αλλά δεν αποχωρίζεται τις γόβες της! (φωτό)

Sportive, σχεδόν!

Μπορεί να είναι Βασίλισσα αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να πραγματοποιεί και πιο casual εμφανίσεις.

Ο λόγος για την Ράνια της Ιορδανίας, η οποία παρευρέθηκε στον αγώνα "Ιορδανίας-Κατάρ" στους τελικούς του Κυπέλλου Ασίας 2023.

Από τη VIP εξέδρα του σταδίου Lusail στη Ντόχα  η 53χρονη παρακολούθησε όλη την "αναμέτρηση" με τελικό σκορ 3-1 και νικητή το Κατάρ.

"Al Nashama, μπορεί να τερματίσατε δεύτερη απόψε, αλλά έχετε κερδίσει τις καρδιές κάθε Ιορδανού. Τι απίστευτη επίδειξη δεξιοτήτων, πνεύματος και αθλητισμού. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για όλους σας. Συγχαρητήρια για το ιστορικό σας επίτευγμα και συγχαρητήρια στο Κατάρ για τη νίκη του", σημείωσε παρόλα αυτά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Φυσικά, δεν πήγε ασυνόδευτη, δίπλα της ήταν η κόρη της Σάλμα και ο μικρότερος γιος της, Χασέμ.

Διαβάστε ακόμη: Απολογισμός 2023: Ο φαντασμαγορικός γάμος του Πρίγκιπα Χουσεΐν & της Ρατζούα Αλ Σάιφ - Φωτό & βίντεο με τις εντυπωσιακές τουαλέτες της βασιλικής οικογένειας

Η αγαπημένη royal επέλεξε casual look αντάξιο της περίστασης προφανώς!

Την είδαμε, λοιπόν, με λευκό κοντομάνικο jersey @jako_ag της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας, το οποί συνδύασε άψογα με μαύρη φαριδά δερμάτινη ζώνη MaxMara, ασορτί midi φούστα και ένα ερυθρόλευκο keffiyeh στους ώμους της.

Ολοκλήρωσε το σικ σύνολο της με λευκή τσάντα τύπου "Camera Bag" με την υπογραφή του οίκου μόδας, Bottega Veneta και υπέροχες κατακόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες του αγαπημένου brand των royals, @gianvitorossi.

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Ράνια εύχεται για τα 62α γενέθλια του συζύγου της, Βασιλιά Αμπντάλα - "Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία" (φωτό)

Πως σας φάνηκε η "αθλητική" Βασίλισσα Ράνια;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ