Δείτε το πιο ακριβό ρετιρέ στην Νέα Υόρκη – Κοστίζει 180,995,000 ευρώ – Έχει από εσωτερική πισίνα και σπα ως home cinema! (φωτό)

Συγκλονίζει πραγματικά!

Αυτό το υπερπολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη κάνει 180,995,000 ευρώ!

Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στο Central Park, στο Midtown και στον ορίζοντα του Μανχάταν.

Φανταστείτε να ζείτε στην κορυφή του κόσμου, με εκπληκτική θέα στη Νέα Υόρκη. Αυτή η μοναδική κατοικία βρίσκεται στο Central Park Tower, το ψηλότερο κτίριο κατοικιών στον κόσμο, και καταλαμβάνει τους τρεις τελευταίους ορόφους του κτιρίου.

Το εσωτερικό αυτού του ρετιρέ είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό του. Τα ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια είναι διακοσμημένα με άψογο γούστο.

Το μεγάλο σαλόνι είναι ιδανικό για τη διασκέδαση των επισκεπτών.

Αυτό το ρετιρέ προσφέρει επίσης μια σειρά από ανέσεις, όπως κουζίνα, home cineama, γυμναστήριο, σπα και πισίνα.

Αυτό όμως που κάνει αυτό το ρετιρέ πραγματικά μοναδικό είναι το διαχρονικό του στυλ. Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν από το Rottet Studios, ένα παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο έχει δημιουργήσει έναν χώρο κομψό και άνετο.

Αν ψάχνετε για μια μοναδική και πολυτελή κατοικία που θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαβίωσης, αυτό το ρετιρέ είναι για εσάς.

Δείτε φωτογραφίες:

images by luxury estate

Εικόνες από άλλον κόσμο!

Διαβάστε ακόμα: Βλαντιμίρ Πούτιν: Αυτή είναι η φάρμα του με καταρράκτη, 2 ελικοδρόμια, 3 σπίτια και ζυθοποιία – Δίπλα στη Φινλανδία (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ