Super Bowl 2024: Tο ζευγάρι της χρονιάς, Taylor Swift & Travis Kelce – Το παθιασμένο φιλί τους - Η τραγουδίστρια πανηγύριζε έξαλλα (φωτό & βίντεο)

Μία εκδήλωση που τα είχε όλα!

Το σόου του ημιχρόνου του Super Bowl ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της ετήσιας εκδήλωσης του NFL και είναι η μουσική παράσταση με τις περισσότερες προβολές της χρονιάς στην Αμερική.

Αυτό θα συμβεί και στο σόου του ημιχρόνου της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) μεταξύ Κάνσας Σίτι Τσιφς και Σαν Φραντσίσκο 49ers στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Θα παρουσιαστεί από τον οκτώ φορές νικητή των βραβείων «Grammy», Usher, ο οποίος ήταν προηγουμένως καλεσμένος των Black Eyed Peas για το σόου τους στο ημίχρονο στο Super Bowl του 2011.

Ο 45χρονος Αμερικανός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ το 1994, έχει πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει πετύχει εννέα νούμερο ένα σινγκλ στις Η.Π.Α.

Φορώντας total white look και περικυκλωμένος από χορευτές, ο Usher εμφανίστηκε με συγκλονιστικό τρόπο στην σκηνή του Allegiant Stadium, αρχικά με ένα από τα διακεκριμένα του τραγούδια, το "Caught Up". Στο πλευρό του υπήρχαν καλλιτέχνες όπως οι will.i.am, Alicia Keys και Ludacris.

intagram/voguemagazine

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: Έβαλε "μυαλό" από τις Χρυσές Σφαίρες & στα Grammys κάλυψε το στόμα της με μαύρη βεντάλια - Να κουτσομπολέψει άνετα βρε παιδί μου! (φωτό)

Προτού φτάσει στο ημίχρονο του παιχνιδιού, ο Usher παραδέχτηκε ότι ήταν πραγματική πρόκληση να συνοψίσει 30 χρόνια καριέρας σε μόλις 13 λεπτά. Τελικά, ο αστέρας της R&B κατάφερε να το πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία.

Βέβαια και πάλι το επίκεντρο ήταν η βασίλισσα της ποπ της σύγχρονης εποχής Taylor Swift

Παρόλο που το παιχνίδι μεταξύ των Kansas City Chiefs και των San Francisco 49ers ήταν ενδιαφέρον, το show του ημιχρόνου, οι διαφημίσεις, και, φυσικά, η παρουσία της Taylor Swift κατέστησαν τον αγώνα επίκεντρο ενδιαφέροντος για ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Kansas City Chiefs κατέκτησαν τον τίτλο στο Super Bowl για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, επικρατώντας των San Francisco 49ers στην παράταση με 25-22.

Η Taylor Swift επιλέγοντας να υποστηρίξει τον σύντροφό της, Travis Kelce, έφερε νέο πνεύμα στον αθλητισμό κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Ένα νέο κοινό βρέθηκε ενδιαφέρον για το N.F.L (το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου), με όλους να αναμένουν να δουν την Swift στις κερκίδες.

Και όντως, η 33χρονη τραγουδοποιός βρέθηκε στο Las Vegas για το Super Bowl, μετά από μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Tokyo ως μέρος της περιοδείας Eras Tour, που ολοκληρώθηκε μόλις μια νύχτα πριν από το μεγάλο γεγονός!

Αυτό δεν την πτόησε καθόλου, όμως, και κατάφερε να παραβρεθεί στην ώρα της μαζί με την Ice Spice και την Blake Lively, τους γονείς της, Andrea και Scott Swift, αλλά και την οικογένεια του Kelce, τον αδερφό του Jason, την αδερφή του Kylie και τους γονείς του Ed και Donna Kelce.

intagram/voguemagazine

intagram/voguemagazine

Εκεί βρέθηκε μεταξύ άλλων celebrities και η Lana Del Rey, η οποία χαιρέτησε έγκαρδα την Taylor, τον Jay-Z με την Blue Ivy αλλά και ο Justin Bieber με την Hailey.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζάστιν Μπίμπερ κάνει comeback; Η συναυλία-έκπληξη στο Τορόντο (βίντεο)

intagram/voguemagazine

intagram/voguemagazine

Μετά τη νίκη της Kansas City, η Swift κατέβηκε στο γήπεδο για να γιορτάσει μαζί με τον αγαπημένο της.

Τον τίμησε τον Travis Kelce με ένα ατελείωτο φιλί που προκάλεσε πανικό στο κοινό και στα social media.

 

 

 

 

Το ταιριαστό ζευγάρι θα συζητιέται για ακόμα μία φορά για πολύ καιρό.

Είναι απλά φανταστικοί!

Διαβάστε ακόμα: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Η Taylor Swift αχώριστη με τον σύντροφο της, Travis Kelce - Αγκαλιές & φιλιά μετά τον αγώνα (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ