Σούπερ σταρ η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στον Λευκό Οίκο με κουστούμι Alexander McQueen grey-black Prince de Galles και Bottega statement τσάντα (φωτό)

Chic & Classy

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θεωρείται μία από τα πιο κομψά βασιλικά πρόσωπα.

Όχι άδικα, αφού, οι προσεγμένες και ντελικάτες της εμφανίσεις είναι γεγονός.

Η βασίλισσα Ράνια είναι γνωστή για το στιλ της και την προσεγμένη επιλογή των ρούχων της.

 

 

Η εμφάνισή της συνήθως αντανακλά την κομψότητα και την κλασική φινέτσα, καθιστώντας την πρότυπο για πολλούς οπαδούς της μόδας και θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα και τον μεγαλύτερο γιο τους, Πρίγκιπας Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα σε επίσημη επίσκεψη.

 

Πριν από δύο ημέρες μάλιστα υπήρξε η συνάντηση με του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και τον βασιλιά Αμπντάλα, παρουσία της πρώτης κυρίας Τζιλ Μπάιντεν και της βασίλισσας Ράνια, καθώς και του πρίγκιπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί 31 χρόνια και έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Μία Βασίλισσα ..αλλιώς! Η "αθλητική" εμφάνιση της Ράνιας της Ιορδανίας στο γήπεδο - Αλλά δεν αποχωρίζεται τις γόβες της! (φωτό)

Στις εμφανίσεις της στην Ουάσιγκτον, η βασίλισσα Ράνια έχει προτιμήσει το γκρι χρώμα, που είναι αριστοκρατικό και κομψό, ιδανικό για χειμερινές εμφανίσεις.

 

 

Σε μια από τις συναντήσεις που έκανε μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα την είδαμε να φοράει ένα υπέροχο κοστούμι Αlexander McQueen, τον βρετανικό οίκο μόδας που λατρεύει η Κέιτ Μίντλετον και άλλες κομψές royal.

Το pattern του μπλέιζερ ήταν μισό- μισό.

instagram

 

 

Το πρώτο μισό ήταν μάλλινο γκρι σκούρο με διακριτικές ρίγες και το άλλο μισό μαυρόασπρο με το καρό Prince de Galles.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν η μαύρη δερμάτινη τσάντα της Βοttega Veneta και γκρι γόβες της Dior με την γυαλιστερή μύτη.

Διαβάστε ακόμα: Η Βασίλισσα Ράνια εύχεται για τα 62α γενέθλια του συζύγου της, Βασιλιά Αμπντάλα - "Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία" (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ