H Ιωάννα Μάνδρου μας συστήνει τη δίδυμη αδερφή της, Χριστίνα: "Μας μπερδεύουν δικά μας άτομα, οι γονείς μας, μας φώναζαν με ένα όνομα" (φωτό & βίντεο)

«Είμαστε αχώριστες, μας μπερδεύουν» λένε οι δίδυμες αδερφές Μάνδρου

Η Ιωάννα Μάνδρου, δικαστική συντάκτης στο ΣΚΑΪ και η Χριστίνα, η δίδυμη αδερφή της, ολόιδια μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Αυτοκόλλητες πάντα μαζί, πολύ δεμένες, έχουν ακόμα και την ίδια φωνή, μιλήσαν για τη ζωή τους, για την μεταξύ τους σχέση, τις σπουδές αλλά και γα το ντύσιμό τους που ήταν ίδιο μέχρι την ηλικία των 20 ετών

«Οι στιλιστικές μας προτιμήσεις είναι ίδιες, όπως είμαστε και εμείς. Σταματήσαμε να ντυνόμαστε όμοια μέχρι τα 20 μας, γιατί μας μπέρδευαν. Μας μπερδεύουν και δικά μας άτομα, οι γονείς μας, μας φώναζαν με ένα όνομα. Στην παιδική μας ηλικία ήμασταν αχώριστες, κάναμε τα πάντα μαζί. Ακόμα και τώρα όταν περπατάμε μαζί στον δρόμο, είμαστε αγκαζέ πάντα. Όταν ήμασταν 10 ετών χάσαμε τη μητέρα μας, αυτό μας ένωσε περισσότερο. Έχουμε ένα παιδί "κοινής λήψεως"… είμαστε τόσο συνδεδεμένες».

«Το κομμάτι της μητρότητας το καλύπτει ο ανιψιός μου»

«Δεν έχω δικά μου παιδιά, αλλά έχει καλυφθεί το κομμάτι της μητρότητας μέσω του ανιψιού μου», είπε η Ιωάννα Μάνδρου, εξηγώντας το  "κοινής λήψεως", αφού το έχει σαν δικό της.

«Η πρώτη φορά που χωριστήκαμε ήταν για μία εβδομάδα όταν ήμασταν μικρές και πήραν έμενα οι γονείς στις διακοπές και άφησαν την Ιωάννα με τη γιαγιά. Όταν η Ιωάννα παντρεύτηκε, νιώσαμε έντονα την αίσθηση του χωρισμού, είχε πάει ταξίδι του μέλιτος 13 μέρες και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Ο σύζυγός μου μας είχε μπερδέψει στην αρχή, πριν παντρευτούμε», λένε οι αδερφές.

 

 

«Η Ιωάννα ήταν καλύτερη στο κομμάτι με τους άντρες και το φλερτ. Θαυμάζω στην Χριστίνα την ψυχραιμία και τη μεθοδικότητά της».

Δείτε φωτό με τις αδερφές Μάνδρου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ