Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης: Το χαμόγελο «ως τα αυτιά» για τον ερχομό του 2ου γιού τους - «Με μια… σπρωξιά βγήκε!» (φωτό & βίντεο)

Να τους ζήσει!

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγγελούδι της .

Η αγορομάνα πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο και δηλώνει ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους, η ίδια και ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησαν στους ρεπόρτερ που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο.

«Ήταν μια πολύ όμορφη  εμπειρία και αυτή τη φορά! Ήταν πιο εύκολη η διαδικασία, πιο γρήγορα έγιναν όλα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και ευχαρίστησε δημόσια τον γυναικολόγο της.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο γρήγορα! Έγινε η διαδικασία πολύ γρήγορα, μέσα σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, με μια… σπρωξιά!».

 

 

Το ζευγάρι με τον γιατρό τους:

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Μαμά για δεύτερη φορά – Γέννησε ένα ακόμα αγοράκι η εκρηκτική τραγουδίστρια (φωτό)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια με το που έφτασε σπίτι, ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση για τον ερχομό του δεύτερου της γιού.

Δείτε την ανάρτηση: 

 

 

Η Κατερινά Στικούδη γράφει στην λεζάντα του post της : "Δευτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!!
Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιαζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του Ομίλου ΙΑΣΩ και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας".

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Η γλυκιά ανάρτησή της στο Instagram - «Ίσως είναι το τελευταίο μου post με την κοιλίτσα αυτή» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ