Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπεθ σε παμπ στο Λονδίνο: «Η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου» - Απάντηση στην κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα πυρά της Όλγας Γεροβασίλης και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο

Σε παμπ κεντρικού Λονδίνου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, όπου συναντήθηκε με 100 απόδημους επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και μέλη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Στέφανος Κασσελάκης έμεινε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θανάση Γκαβού στο ΣΚΑΪ για περίπου δύο ώρες και μίλησε σχεδόν με όλους.

Σε improptu ομιλία 12 λεπτών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ποιος είναι και στο "ελληνικό όνειρο", αξιοκρατία, λογοδοσία, κοινωνικό κράτος, κράτος δικαίου, ανθρώπινα δικαιώματα, στιβαρή άμυνα, εγκρατής εξωτερική πολιτική. 

Αρνήθηκε πάντως να απαντήσει στα δημοσιογραφικά ερωτήματα για την παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη για το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA και άλλα εσωκομματικά ζητήματα.

Διαβάστε ακόμα: Τι συμβαίνει με την Όλγα Γεροβασίλη; Όλη η δήλωση που μοιάζει με αποστασιοποίηση – «Χωρίζει» με Κασσελάκη; (βίντεο)

Κασσελάκης

Στην ομιλία όταν κάποιος του φώναξε ‘’πες τα πρόεδρε’’ απάντησε ‘’πες τα εσύ βρε’, η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου’’. Είπε επίσης στην ομιλία ότι δίνει την ευκαιρία πολιτικής παραγωγής στα μέλη και στο τέλος της ομιλίας κάλεσε όλους να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο. "Θέλω τις γνώμες όλων σας", είπε. Έκοψε και τη βασιλόπιτα δίνοντας την ευχή που του έδωσε η γιαγιά στο Μεσολόγγι, "η πατρίδα μας, ο τόπος μας να ισιάξει".

Διαβάστε ακόμα: Δείτε βίντεο με τον απρόσκλητο Κασσελάκη σε εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς - Τα 'χασε η Αχτσιόγλου, η ψυχρή χειραψία και η... ατάκα

 

 

Σήμερα στις 2.30μμ ο κ. Κασσελάκης έχει κλειστό γεύμα εργασίας με επιχειρηματικούς και επενδυτικούς φορείς (κυρίως χρηματοοικονομικά). Στις 5 το απόγευμα συναντά την Εθνική Κυριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου, στις 6 τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Νικήτα και στις 8.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο LSE με αντικείμενο "Η σύγχρονη αριστερά για μια προοδευτική διακυβέρνηση". 

Διαβάστε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπεθ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο: Ποζάρουν ευτυχισμένοι στα χιόνια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ