Έγκυος ξανά η Ρούνεϊ Μάρα: Θα κάνει τον Χοακίν Φίνιξ για δεύτερη φορά πατέρα (φωτό & βίντεο)

Το love story των ηθοποιών

Η 38χρονη ηθοποιός Ρούνεϊ Μάρα πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό έγκυος για δεύτερη φορά, στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Berlinale στο Βερολίνο.

Παραβρέθηκε εκεί γιατι γιόρταζε την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Kitchen» και  φορούσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Givenchy, ενώ κρατούσε περήφανη την κοιλιά της.

Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους με τον Χοακίν Φίνιξ.

Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας του «Her», αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν αργότερα, όταν συνεργάστηκαν στην ταινία «Mary Magdalene».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξομολογήθηκε στο Vanity Fair τον Οκτώβριο του 2019 ότι αρχικά πίστευε ότι η Μάρα τον «σνόμπαρε» αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι ενδιαφερόταν για εκείνον αλλά ήταν πολύ ντροπαλή για να του το πει.

Τον Ιούλιο του 2019, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμια πρεμιέρα με μία τουαλέτα που θα αφήσει εποχή - Τι έβαλε η Βανέσα Κίρμπι ως "Ιωσηφίνα" στο πλάι του Χόακιν Φίνιξ - "Ναπολέοντα" (φωτό - βίντεο)

Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο πρώτος τους γιός, τον οποίο ονόμασε River, προς τιμήν του αδερφού.

Ο αδερφός του πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών το 1993, βάζοντας άδοξο τέλος σε μια καριέρα που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί με πολύ σπουδαίο τρόπο.

Το ζευγάρι είναι πολύ χαμηλών τόνων και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χοακίν Φίνιξ μας παρουσιάζει τις 4 γυναίκες της ζωής του: Την 34χρονη αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα, τη μαμά του & τις 2 αδελφές του (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ