Η Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στην κόρη του συζύγου της - Σέξυ καλλονή η Mathilde Pinault (φωτό)

Διατηρούν άψογες σχέσεις!

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Σάλμα Χάγιεκ, καθώς η κόρη του συζύγου της είχε γενέθλια!

Η Mathilde Pinault έγινε 23 ετών και η συγκινημένη "μητριά" ευχήθηκε δημόσια στην -όχι και τόσο πολύ πλέον- μικρούλα.

Μέσα από διάφορα τρυφερά ενσταντανέ στα οποία πρωταγωνιστούν και οι δύο, τις βλέπουμε αγκαλιασμένες και αγαπημένες.

Σε ένα, μάλιστα, μας δείχνει και τον σύζυγο και πατέρα της 23χρονης, Φρανσουά Ανρί Πινό σε ένα καλοκαιρινό κλικ.

 

 

Μπορεί να μην είναι η μητέρα της, αλλά φαίνεται να έχουν χτίσει μία εξαιρετική σχέση και να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.

"Χρόνια πολλά Tildie Tildie Tildie, σε αγαπάμε και είμαστε τόσο περήφανοι για τη γυναίκα που έγινες.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μεξικανή ηθοποιός, αποκαλώντας την Tildie χαϊδευτικά.

Και φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά η δημοσίευση της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές στη νεαρή κοπέλα.

Η Mathilde Pinault είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του μεγιστάνα με την σύζυγό του Ντοροθέα Λεπέρ (1996-2004).

Μαζί απέκτησαν κι έναν γιο τον, Φρανσουά (2001).

Σχετικά με την εορτάζουσα, πρόκειται για μία μελαχρινή καλλονή, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ και γενικότερα τη μόδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χαρακτηριστεί ως το νέο ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία της μόδας.

Η αγάπη της στα άλογα

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις τριών ετών. Έτσι, θέλοντας να ξεχαστεί βρήκε διέξοδο στην ιππασία και στα άλογα. Άρχισε να ιππεύει σε ηλικία μόλις πέντε ετών. 

 

 



instagram @mathildepinault

Πολύ σύντομα, η αδυναμία της για τα άλογα την οδήγησε να πάρει την απόφαση συμμετάσχει σε αγώνες. Έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες στην Γαλλία όταν ήταν μόλις, 10 ετών. Σήμερα, όνειρό της είναι να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους ολυμπιακούς αγώνες.  

Ανερχόμενο μοντέλο

Παράλληλα, η Mathilde αγαπά τη μόδα. Δίνει το "παρών" συχνά εκδηλώσεις μόδας στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόσφατα, την είδαμε να περπατάει στις φθινοπωρινές πασαρέλες των Giambattista Valli και Balenciaga. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως την ελκύει η επιρροή που ασκεί η μόδα στον πολιτισμό και την κοινωνία.



instagram @mathildepinault

 

 

Διαβάστε ακόμη: Το τρυφερό φιλί της Salma Hayek στον σύζυγό της Francois Henri-Pinault: Για τα 59α γενέθλια του Γάλλου αγαπημένου της (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σάλμα Χάγιεκ και ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό είναι παντρεμένοι από το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 16χρονη σήμερα Βαλεντίνα.

Διαβάστε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ: Λαμπερή εμφάνιση με την κόρη της στα Όσκαρ 2023 -Εντυπωσιακές, με κατακόκκινα φορέματα και οι δύο

Ο 62χρονος έχει ακόμη έναν γιο με το σουπερμόντελ Λίντα Εβαντζελίστα, τον Αγκουστίν Τζέιμς Εβαντζελίστα (2006), με τον οποίον η Σάλμα Χάγιεκ διατηρεί εξίσου καλές σχέσεις, ενώ την είδαμε να εύχεται και σε εκείνον για τα 17α γενέθλια του.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στο γιο του συζύγου της, Φρανσουά Πινό & της Λίντα Εβαντζελίστα - "Είσαι μία ευλογία στη ζωή μας!" (φωτό)

Σύμφωνα με πηγές, όλα τα αδέρφια έχουν άψογη σχέση μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ