Η Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στο γιο του συζύγου της, Φρανσουά Πινό & της Λίντα Εβαντζελίστα - "Είσαι μία ευλογία στη ζωή μας!" (φωτό)

Έχουν πολύ καλές σχέσεις

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Σάλμα Χάγιεκ, καθώς είχε γενέθλια ο γιος του συζύγου της, Φρανσουά Πινό,  Αγκουστίν.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας, Φρανσουά Ανρί Πινό από τα τέλη του 2005 και στις αρχές του 2006 διατηρούσε σχέση με το σούπερ μόντελ Λίντα Εβαντζελίστα.

Τον Οκτώβριο του 2006 η Λίντα Εβαντζελίστα γέννησε τον γιο της σε ηλικία 41 ετών.

Το πρώην ζευγάρι είχε δικαστική διαμάχη για την διατροφή που τελικά ήρθε σε συμβιβασμό το 2012. Ο Πινό πάντως αναγνώρισε τον Αγκουστίν το 2007, την χρονιά που γεννήθηκε η κόρη του, Βαλεντίνα, από τον γάμο του με την Σάλμα Χάγιεκ.

Διαβάστε ακόμη: Σ' αγαπώ ακόμη πιο πολύ μετά το τεστ της καραντίνας: 14 χρόνια γνωριμίας με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της γιορτάζει με φανταστικές φωτό η Σάλμα Χάγιεκ

Έκτοτε έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον 17χρονο πλέον, τόσο ο Πινό όσο και η Σάλμα!

Διαβάστε ακόμη: Λάμψη, γοητεία & δυναστεία: O πάμπλουτος σύζυγός της Salma Hayek οργάνωσε το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς για καλό σκοπό (φωτό)

Έτσι, η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μία τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τον εορτάζοντα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Χρόνια πολλά Augie. Είσαι μια ευλογία στη ζωή μας, εύχομαι η εμπνευσμένη προσωπικότητά σου να κάνει τεράστιο πάταγο φέτος»

Διαβάστε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ: Λαμπερή εμφάνιση με την κόρη της στα Όσκαρ 2023 -Εντυπωσιακές, με κατακόκκινα φορέματα και οι δύο

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό άρχισε να βγαίνει με την Σάλμα Χάγιεκ τον Απρίλιο του 2006. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο Παρίσι. Τον Απρίλιο του 2009, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στη Βενετία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ