Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας από την Αμερική: Μας δείχνει το πιο κομψό office look με κατακόκκινο κοστούμι & σικ μαντήλι (φωτό)

Στο πλαίσιο της κρατικής της επίσκεψης

Στην Αμερική βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας.

Η 47χρονη royal ταξίδεψε στην Καλιφόρνια ενόψει της επίσημης επίσκεψης με τον Κυβερνήτη της πόλης, Gavin Newsom για να συζητήσουν θέματα γύρω από την τεχνολογία. 

Συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, πρίγκιπα Ντάνιελ επέλεξε επίσημο office look.


instagram @kungahuset

Τη δεύτερη μέρα που βρέθηκε εκεί, την είδαμε να εμφανίζεται με ένα σικ κόκκινο μονόχρωμο κοστούμι @theextremecollection αποτελούμενο από μεσαίου μήκους σακάκι και φαρδύ παντελόνι.

Το σύνολο αυτό κόστισε 854 ευρώ.

Όλόσωστη προσθήκη ήταν το ασορτί μεταξωτό μαντήλι που έβαλε στο λαιμό από την εταιρεία @thesilkvault, αξίας $87.

Κράτησε μία μίνιμαλ μαύρη τσάντα ώμου με ασημένια αλυσίδα @vogtstockholm και φόρεσε δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες του αγαπημένου royal brand, @gianvitorossi συνολικού κόστους $710.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: Γίνεται 46 χρονών & το γιορτάζει - Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις της stylish royal (φωτό)

Αρκετά απλή ήταν και στα κοσμήματα, καθώς διάλεξε μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια @cravingforjewellery και διακριτικά ασημένια δαχτυλίδια.

Όσον αφορά το hairstyle της δεν μας απογοήτευσε και ακολούθησε το "καθιερωμένο" της sleek bun πιάνοντας όλα τα μαλλιά πίσω σε έναν σταθερό κότσο.

Ένα προσεγμένο σύνολο, που από μόνο του, λόγω του έντονου χρώματος, κλέβει την παράσταση.

Δεν χρειαζόταν να "υπερφορτωθεί" με αξεσουάρ κι έντονο μακιγιάζ (κάτι που έτσι κι αλλιώς η πριγκίπισσα αποφεύγει), για να το αναδείξει.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας αλα Barbie - Με απίθανο Zara κοστούμι φουλ του ροζ - Πόσο κόστισε το outfit της; (Φωτό)

Έκανε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουμε όλες!

Προσάρμοσε το στυλ και τον δικό της χαρακτήρα και φυσικά το αποθέωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ