Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: Γίνεται 46 χρονών & το γιορτάζει - Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις της stylish royal (φωτό)

Χρόνια πολλά!

Γενέθλια έχει σήμερα, 14 Ιουλίου η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας!

Τα 46α γενέθλια της γιορτάζει η διαδόχος του θρόνου, Βικτώρια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πριγκίπισσα επιδοκιμάζεται στο Öland. Μαζί με την οικογένεια της θα βγουν από το Κάστρο του Σόλιντεν αμέσως μετά τις 16.00 για να λάβουν ευχές.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η πριγκιπική οικογένεια θα είναι παρούσα και στη συναυλία προς τιμήν της Βικτώριας στο κάστρο του Borgholm. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Πριγκίπισσα θα απονέμει το «Βραβείο Βικτώριας» στον παίκτη χόκεϊ επί πάγου Erik Karlsson. 

Τα γενέθλια της διαδόχου του θρόνου φέτος έπεσαν την ημέρα της "δημόσιας σημαίας". Η ημέρα αυτή είναι από τις επίσημες ημέρες χαιρετισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ως εκ τούτου, θα εκτοξευθούν καπνοί από τους σταθμούς χαιρετισμού της χώρας για τον εορτασμό της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: Αποκαλύπτει ένα γλυπτό αφιερωμένο στην αγάπη - Τι φόρεσε στην παρουσίαση του (φωτό)

Τα καλύτερα looks της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας

Η διάδοχος Βικτώρια της Σουηδίας μας έχει χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις και μπορούμε να πούμε ότι έχει ιδιαίτερο γούστο στη μόδα. 

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα looks που έχει επιλέξει να κάνει

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η διάδοχος λατρεύει τα μακριά, αέρινα φορέματα με αδυναμία στα floral κυρίως. 

Διατηρεί ένα κομψό στυλ που ταιριάζει άψογα στον ρόλο που υπηρετεί. Άλλωστα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές fashion lovers!

διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: Ταξίδι στην Κένυα με λουλουδάτα σύνολα - Πήρε ότι floral είχε στην ντουλάπα της (φωτό & βίντεο)

Κλέβει τις εντυπώσεις με τα glam αξεσουάρ της και φυσικά το καλύτερο όλων ... το χαμόγελο της!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ