Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο - Ο Αλέξης Τσίπρας στο ποδόσφαιρο βλέπει ματς (φωτό)

Στο γήπεδο είχε κάθε λόγο να χαμογελά ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ο παναθηναϊκό πήρε την πρόκριση

Στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει αγώνα της αγαπημένη του ομάδας.

 

Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο αν θα παρευρεθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που ανοίγει τις πύλες του σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε ακόμα: «Πυρά» κατά Κασσελάκη: Γ. Τσίπρας: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση, να βρούμε άλλον – Κ. Ζαχαριάδης: Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη – Π. Παππάς: Αυτοκτονία η πρόταση μομφής (βίντεο)

Το προηγούμενο διάστημα θεωρούνταν δεδομένο ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έλυνε τη σιωπή του και θα μιλούσε στο συνέδριο. Τώρα όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσει το παρών στις εργασίες, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα τον έχουν κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να μιλήσει, με δεδομένο ότι όλοι θα προσπαθήσουν να ερμηνεύσουν εάν στηρίζει ή όχι τη νέα ηγεσία.

Διαβάστε ακόμα: Αμοιβαίες υποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα πήρε πίσω ο Κασσελάκης – Παρέμβαση Τεμπονέρα: «Άλλαξε τα όλα» δεν σημαίνει «διάλυσέ τα όλα» (βίντεο)

Δείτε φωτό από τις εξέδρες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

 

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ