Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα: Τι οδήγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην απομάκρυνση του στελέχους – Το παρασκήνιο των συγκρούσεων (βίντεο)

Ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αποτελεί "κόκκινο πανί" για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, προχθές και ενώ αρχίζει το απόγευμα το Συνέδριο του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Διονύση Καλαματιανού, και ότι κάθε βουλευτής διαθέτει επιστημονικό συνεργάτη, τον οποίο πληρώνει η Βουλή.

Διαβάστε ακόμα: Αμοιβαίες υποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα πήρε πίσω ο Κασσελάκης – Παρέμβαση Τεμπονέρα: «Άλλαξε τα όλα» δεν σημαίνει «διάλυσέ τα όλα» (βίντεο)

Το αίτημα για την απόλυση του κ. Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη έγινε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση στην οποία πήγε τελικά και ο Στέφανος Κασσελάκης με θέμα: «Ποιος μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη;»

Στο πάνελ της εκδήλωσης ήταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά και ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη όταν το ζητήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό, να απαντά πως «έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ», δείχνοντας το στέλεχός του.

Δείτε ακόμα: Δείτε βίντεο με τον απρόσκλητο Κασσελάκη σε εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς - Τα 'χασε η Αχτσιόγλου, η ψυχρή χειραψία και η... ατάκα

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη φέρεται να ζήτησαν τη διαγραφή του κ. Τεμπονέρα από το κόμμα. Και μπορεί να μην τον διέγραψαν, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να πυροδοτούσε επιπλέον πολιτικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου, αλλά τον απέλυσαν από επιστημονικό συνεργάτη.

Διαβάστε ακόμα: Τι συμβαίνει με την Όλγα Γεροβασίλη; Όλη η δήλωση που μοιάζει με αποστασιοποίηση – «Χωρίζει» με Κασσελάκη; (βίντεο)

Αυτό που επί της ουσίας έγινε ήταν να ζητήσει ο κ. Κασσελάκης από τον βουλευτή Διονύση Καλαματιανό να απολύσει τον κ. Τεμπονέρα από επιστημονικό του συνεργάτη, κάτι που έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ