Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ - Θυμάται τη μητέρα της δύο χρόνια μετά την απώλεια της - "Μας λείπεις & σε αγαπάμε" (φωτό)

Θα γιόρταζαν τα γενέθλια της πριν μερικές μέρες ...

Με μία συγκινητική δημοσίευση τίμησε η Ιβάνκα Τραμπ τη μητέρα της, Ιβάνα.

Πριν δύο μέρες, στις 20 Φεβρουαρίου θα γιόρταζαν τα γενέθλια της, αλλά στις 14 Ιουλίου 2022 η Ιβάνα Τραμπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Μέσα από το προσωπικό της instagram η 42χρονη ανήρτησε μία throwback φωτογραφία με πρωταγωνίστρια τη νεότατη μαμά της.

"Φαντάζομαι ότι ταξιδεύεις στους ουρανούς με οδηγό τα αστέρια… σήμερα θα ήταν τα 75α γενέθλιά σου. Σηκώνουμε τα πανιά μας προς τιμήν σου, μαμά, με την πυξίδα της αγάπης και του ατρόμητου πνεύματός σου. Μας λείπεις και σε αγαπάμε ✨?️?", σημειώσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το who is who της Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Μαρί Τραμπ, το γένος Ζελνίτσκοβα (αγγλικά: Ivana Marie Trump, 20 Φεβρουαρίου 1949 – 14 Ιουλίου 2022) ήταν Τσεχοαμερικανίδα επιχειρηματίας, προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας και μοντέλο.

Ζούσε στον Καναδά κατά τη δεκαετία του 1970 και έπειτα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε η Ιβάνα Tραμπ, η πρώην σύζυγος του Ντόναλτ – Το θυελλώδες διαζύγιο (βίντεο/φωτό)

Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ Τζούνιορ και τον Έρικ.

Διατηρούσε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Τραμπ ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump's Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel.

AΠΕ/EPA


instagram @ivankatrump

Το διαζύγιο της Ιβάνας από τον Ντόναλντ Τραμπ, που ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην δεκαετία του 1990.

Μετά το διαζύγιο ανέπτυξε δικές της γραμμές ειδών ένδυσης, κοσμημάτων μόδας και προϊόντων ομορφιάς.

Επίσης, έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο "Ask Ivana" (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβοήθειας και μια αυτοβιογραφία.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς συνεπεία πτώσης στις 14 Ιουλίου 2022.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εκλιπούσα εδώ: Η ζωή της Ivana Trump: Η Τσέχα μετανάστης με τον πλούσιο γάμο, το ακριβότερο διαζύγιο - ο τρίτος νεαρός σύζυγος & η 95χρονη μαμά

Έκτοτε, η κόρη της, Ιβάνκα έβαλε ως προτεραιότητα την οικογένεια της και στο πως θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους.


instagram @ivankatrump

Είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ (από το 2009) κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Αραμπέλα, Τζόσεφ και Θεοντόρ.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ: ''Tα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την μαμά μου - Το πένθος κατά την διάρκεια των γιορτών είναι δύσκολο'' (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησε η 42χρονη στον έναν χρόνο από το θάνατο της Ιβάνα

"Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που πέθανε η μαμά μου. Το αποτύπωμά της στη ζωή μας παραμένει καθημερινά μαζί μας. Μου λείπεις περισσότερο από όσο ξέρεις μαμά ♥️", έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ