13 χρόνια έχει να ξυρίσει πόδια & μασχάλες η Aria Loca: Οι άντρες την θέλουν σαν τρελοί – «Βροχή» οι ερωτικές προτάσεις (βίντεο)

Αντίθετη σε όλα τα πρότυπα ομορφιάς!

Όταν η  Aria Loca αποφάσισε να πετάξει το ξυράφι σε ηλικία 21 ετών δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα συνέβαινε στην συνέχεια!

Η 34χρονη πήρε την απόφαση να το κάνει αφού είδε το εξώφυλλο ενός άλμπουμ της Patti Smith, όπου η τραγουδίστρια επιδείκνυε τις τριχωτές μασχάλες της.

Παρόλο που για πολλούς οι τρίχες μπορεί να είναι αντιαισθητικές ή μη ερωτικές, η Aria από τότε που πέταξε το ξυράφι, δέχεται ασταμάτητα ερωτικές προτάσεις.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα από το Μεξικό υποστήριξε πως «έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη γέννησή μας για να ταιριάζουμε με τα κοινωνικά πρότυπα.

Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν λείο και άτριχο δέρμα. Κάποτε ήμουν έτσι, αλλά δεν μου άρεσε αυτό. Ξυριζόμουν μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους».

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ξυρίζεται, αναφέρει πως η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο, τόσο γιατί αποτελεί «πηγή έμπνευσης για άλλους ανθρώπους», όσο και γιατί πλέον έχει μεγαλύτερη απήχηση στους άνδρες.

«Ο κόσμος μπορεί να με αποκαλεί αηδιαστική στο δρόμο, αλλά στους λογαριασμούς μου στα social, δέχομαι πολλά μηνύματα από άνδρες που θέλουν να βγούνε μαζί μου», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ