Πριγκίπισσα Σαρλίν: Με λαμπερό μαύρο κοστούμι πλάι στον σύζυγο της, πρίγκιπα Αλβέρτο - Πηγή έμπνευσης για επίσημη έξοδο! (φωτό)

Βρέθηκε σε φιλανθρωπικό Gala

Αυτό το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη έκδοση του φιλανθρωπικού γκαλά προς όφελος του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, (fondationprincessecharlene) και των παιδιών του αθλητικού συλλόγου Courchevel, Courchevel, France.

Αυτή η φιλανθρωπική εκδήλωση, υπό την τιμητική προεδρία του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό και του Σερ Τζέιμς Άρθουρ Ράτκλιφ, πραγματοποιήθηκε παρουσία της 46χρονης πριγκίπισσας στο Ineos Club House στο Courchevel.

Οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν ωφέλησαν τις δράσεις του Ιδρύματος του Sports Club.


instagram @palaisprincierdemonaco

Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Αλέξανδρος του Λιχτενστάιν και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Άστριντ του Λιχτενστάιν, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προέδρου του χιονοδρομικού ομίλου Courchevel, κ. Marc Sénéchal.

Φυσικά, από ένα τέτοιο λαμπερό event δεν μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας royal, Σαρλίν.

Η πριγκίπισσα που μας "μπερδεύει" με την συμπεριφορά και το "συννεφιασμένο χαμόγελο" της!

Διαβάστε ακόμη: Σπάταλο το παλάτι του Μονακό - Πρώην λογιστής μιλάει για μυστικό λογαριασμό του Αλβέρτου στις ερωμένες του & τα εκατομμύρια που ξοδεύει η Σαρλίν ...

Ωστόσο, ήταν μία κούκλα στην τελευταία της εμφάνιση με λαμπερό μαύρο κοστούμι που της ταίραζε άψογα δίνοντας της επιβλητικότητα και ταυτόχρονα το απόλυτο σικ look.

Το συνδύσε εξαιρετικά με μεταλλικό clutch αξίας 4,030$ και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες @gianvitorossi.

Όπως πάντα προτίμησε διακριτικά αξεσουάρ με πετράδια που προσέθεταν ακρίβως όση λάμψη χρειαζόταν και ελαφρύ μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Όλο το σύνολο έδενε αρμονικά με το μοναδικό hairstyle της συζύγου του Αλβέρτου, που σίγουρα αυτό το "αγορέ" κούρεμα την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πριγκίπισσες!

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έγινε 46 ετών! Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της royal με το "παγωμένο" χαμόγελο ... (φωτό)

Πόζαρε μαζί με τους καλεσμένους αλλά και με τον αγαπημένο της, αφήνοντας αμφιβολίες για ακόμη μία φορά για το αν περνούσε όντως καλά ή το έκανε για τα φώτα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ