Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: "Η μητέρα βρίσκεται σε ασφαλές σημείο" - "Είναι όλοι μαζί", λέει ο δικηγόρος της (βίντεο)

Η Σεβαστή συνεχίζει να κρύβεται, δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε test DNA

Για την υπόθεση του Παλαιοχριστιανού μίλησε σήμερα ο δικηγόρος της συζύγου του 46χρονου Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, η οποία αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της εδώ και αρκετές μέρες.

Η μητέρα της παλαιοχριστιανικής οικογένειας πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή με τον δικηγόρο της, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως: «προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης».

Σε ερώτηση για το αν θα αλλάξουν τρόπο ζωής, ο δικηγόρος απάντησε πως «είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν τρόπο ζωής. Ήταν δική τους επιλογή ο τρόπος ζωής τους, όμως πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω πως ωρίμασαν οι συνθήκες».

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Απομακρύνθηκε το ένα παιδί μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα – Τι λέει ο πατέρας, γιατί τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο (βίντεο)

 

Κλείνοντας, οι συντελεστές της εκπομπής ρώτησαν τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη αν μαζί με τη μητέρα βρίσκεται και η 22χρονη εγκυμονούσα κόρη της κι εκείνος εκτίμησε ότι είναι μαζί.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Σταμάτησαν στην Ερέτρια να πληρώνουν τον πατέρα, ζητάνε πίσω τους 2 τελευταίους μισθούς – Δεν άφησαν να δει τον 15χρονο στο «Παίδων» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ