Το βίντεο για γερά νευρά: Ο πατέρας πληροφορεί την γυναίκα του ότι σκότωσε τον 22 χρόνο γιο τους κλαίγοντας - Ψύχραιμη αυτή, την νοιάζει που θα πάει φυλακή

Ο 22χρονος γιος είχε επιστρέψει σπίτι από το πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του
 

Η σοκαριστική στιγμή ομολογίας ενός πατέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του σε καβγά καταγράφηκε σε κάμερα θυροτηλεφώνου μιλώντας στη γυναίκα του, πριν από τη σύλληψη του 52χρονου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε πρώτο το Local News 10, ο 52χρονος Ντέιβιντ Κοντρέρας μιλάει στη σύζυγό του και να παραδέχεται ότι ο γιος τους είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Κοντρέρας σκότωσε τον 22χρονο γιο του, Έρικ, στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει ο 52χρονος στη σύζυγό του λίγες στιγμές αφότου πυροβόλησε θανάσιμα τον νεαρό άνδρα στις 3 Νοεμβρίου.

«Ο καβγάς στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητος» λέει ο Κοντρέρας, αναφέροντας μερικά από τα πράγματα που του είπε ο γιος του και τον εξόργισαν, πριν βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του του παιδιού.
contreraw

Κάποια στιγμή ο Κοντρέρας εμφανίζεται να σκύβει στο έδαφος και να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του. «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου» παρακαλεί τη γυναίκα του, η οποία ακούγεται στη συνέχεια να λέει «Θα πάει φυλακή».

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λίγες στιγμές αφότου μίλησε στη σύζυγό του, εξηγώντας στο τηλεφωνικό κέντρο ότι μόλις πυροβόλησε τον γιο του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Έρικ - έναν φοιτητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα - μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του.

Ο Κοντρέρας συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β' βαθμού.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς ακριβώς η διαμάχη πατέρα-γιου κλιμακώθηκε ώστε να φτάσει στον φόνο.

Ο πατέρας κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ