Το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Κορίνα Τσοπέη – Η Miss Υφήλιος 1964 σε δώδεκα εξαίσιες φωτογραφίες – Η μία καλύτερη από την άλλη (φωτό & βίντεο)

Υπερλαμπρη όπως πάντα η Miss Universe!

Το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά για το 2024 είναι γεγονός και είναι έτοιμο!

Μούσα του είναι η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο «Μις Υφήλιος» το 1964.

H Κορίνα Τσοπέη επέστρεψε στις φωτογραφίσεις με το ημερολόγιο του γνωστού hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά.

H Κορίνα Τσοπέη εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος την ίδια χρονιά, που κέρδισε και τον τίτλο Μiss Hellas.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Όταν η Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη βγήκε για κρασί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Σπάνιο ενσταντανέ

Στην Αμερική ζει εδώ και δεκαετίες η Κορίνα Τσοπέη, το κορίτσι από τη Μάνη που το 1964 αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Το ημερολόγιο του διάσημου κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά έχει γίνει θεσμός τις τελευταίες δύο δεκαετίες στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. 

hair-stylist έχει δημιουργήσει 20 ημερολόγια με τεράστια επιτυχία.

Μερικές από τις μούσες του ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού, η Καίτη Γαρμπή, η Σίλια Κριθαριώτη, η Κάτια Ζυγούλη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Δωροθέα Μερκούρη, η Μαρία Κορινθίου και η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό με τις 12 εκθαμβωτικές φωτογραφίες:

«Ήταν μια ιδέα δικιά μου και του Φρανγκίσκο Βιτάλη ο οποίος ήταν και αυτός που μας έφερε σε επαφή με την Κορίνα Τσοπέη. Η Κορίνα είναι ένας ζωντανός μύθος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι στο νέο μου ημερολόγιο» έχει δηλώσει ο Τρύφωνας στο okmag.

Η διάσημη Miss Universe που θα γίνει φέτος 80 ετών αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος της έκανε 12 διαφορετικά χτενίσματα, ένα για κάθε μήνα του χρόνου, ενώ το make up επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Τη φωτογράφιση έκανε ο Ερρίκος Ανδρέου.
 

Διαβάστε ακόμη: Κορίνα Τσοπέη - ''Ο άντρας μου πήρε ένα αεροπλάνο κι έφυγε, είχα τρία μωρά παιδιά - Πέθανα-ευχόμουν να πέσει''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ