Έφυγε από την ζωή ξαφνικά η 38χρονη κόρη της άλλοτε αρραβωνιαστικιάς του Dodi Al Fayed – Η τραγική μοίρα του τελευταίου έρωτα της πριγκίπισσας Diana (φωτό & βίντεο)

Άγνωστοι οι λόγοι του θανάτου της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Mirror, η κόρη της πρώην αρραβωνιαστικιάς  του Dodi Fayed βρέθηκε νεκρή.

Η 38χρονη Annabelle Delicata, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της East Sussex, αφήνοντας τη μαμά Louise Dyrbusz συντετριμμένη. 

Η Louise έβγαινε με τον Dodi Fayed την δεκαετία του 1980, χρόνια πριν ο Dodi και η πριγκίπισσα Diana πεθάνουν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Εκπρόσωπος της οικογένειας είπε: «Η αγαπημένη μας Annabelle πέθανε τραγικά στο σπίτι στο Hove». 

Περιέγραψαν την Annabelle ως "Μία στοργική ψυχή και πνεύμα με απέραντη  αγάπη για τη φύση και τους ανθρώπους".

Ο James Cartland – ξάδερφος της αείμνηστης ρομαντικής μυθιστοριογράφου Barbara Cartland, θετή γιαγιά της πριγκίπισσας Diana– ήταν, στην πραγματικότητα, ο πατριός της Annabelle. 

Ο James είπε: "Είμαι συντετριμμένος. Ήταν η πιο υπέροχη, στοργική κόρη. Είναι τρομερό πέρα από λόγια."

Ο James είχε επανενωθεί με την Annabelle μόλις το 2021 για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια, προσθέτοντας την αίσθηση της τραγωδίας. Μέχρι εκείνη την εποχή, ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία David Delicata. 

Ο πατριός της είπε: «Δυστυχώς, χάσαμε την επαφή μετά το διαζύγιο μου με τη μητέρα της», «Ήταν υπέροχο που την είδα ξανά μετά από τόσο καιρό»

Η Annabelle ήταν μικρό παιδί όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον κύριο Cartland, ειδικό σε αντίκες, στο Τσέστερφιλντ του Ντέρμπισαϊρ, το 1987, λίγα χρόνια μετά τη λήξη της σχέσης της με τον Dodi. 

Η γέννηση της Annabelle είχε καταγραφεί από τη Louise στο Southwark, στο νότιο Λονδίνο, τον Ιανουάριο του 1986 - χωρίς όνομα πατέρα, αναφέρει η Daily Mail.

Η τραγική μοίρα του δισεκατομμυριούχου Dodi

Ο Ντόντι ήταν το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ιδιοκτήτη των Harrods και δισεκατομμυριούχου, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Ο Μοχάμεντ ήταν, και παραμένει μια πολύ γνωστή, ιδιαίτερη και αμφιλεγόμενη φιγούρα του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ο Ντόνι γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1955. Πήγε σε σχολεία στο Παρίσι και στην Ελβετία, ενώ πέρασε και από την στρατιωτική ακαδημία «Σάντχερστ» στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην οποία ήταν και οι Πρίγκιπες Ουίλιαμ και ο Χάρι.

Το καλοκαίρι του 1997, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κάλεσε την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και τους γιους της να κάνουν διακοπές στο γιοτ του, στο νότιο τμήμα της Γαλλίας. Εκεί, η Νταϊάνα γνώρισε τον Ντόντι καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη: Το Harrods «ξηλώνει» το άγαλμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα (ΦΩΤΟ)

Επισύναψε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και παρόλο που ήταν σύντομη, έγιναν πρωτοσέλιδο σε κάθε εφημερίδα και περιοδικό του κόσμου. 

Δυστυχώς η μοίρα δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς και οι δυο τους σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο στο Παρίσι και ο μόνος επιζών ήταν ο σωματοφύλακας της Λαίδης.

Το γεγονός συγκλόνισε την ανθρωπότητα.

Διαβάστε ακόμη: Το τελευταίο καλοκαίρι της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον μοιραίο άνδρα Ντόντι Αλ Φαγιέντ - Νεκροί και οι δύο στην αρχή ενός ειδυλίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ