Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη: Δεν κατάφεραν να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ - Σοβαρά και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη (βίντεο)

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη 

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλη Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, ηθοποιός Ρένα Βενιέρη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου .

Σύμφωνα με το Live News οι γιατροί προσπάθησαν χθες, Τρίτη, να φτάσουν στο τελικό στάδιο της προσπάθειας αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη αλλά η επιχείρηση δεν ολοκληρώθηκε και τον συνέδεσαν εκ νέου στη μηχανική υποστήριξη.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από φωτιά σπίτι τους - Βελτίωση για το δημοσιογράφο (φωτό & βίντεο)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος παρουσιάζει κόπωση των αναπνευστικών μυών.


Η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, νοσηλευόταν μέχρι χθες στη μονάδα εγκαυμάτων αλλά και εκείνη χρειάστηκε να μεταφερθεί στην κεντρική ΜΕΘ. 

Διαβάστε ακόμα: Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του: Διασωληνώθηκε ο δημοσιογράφος, στη ΜΕΘ η γυναίκα του – Ξέχασαν κατσαρόλα στην κουζίνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ