Στ. Κασσελάκης: Τι είπε για το σπίτι στο Κολωνάκι €1,7 εκατ. - Ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα - Μας αρέσει η τεκίλα - Γάμος το καλοκαίρι – Έχω αστακοκάραβα στις ΗΠΑ (βίντεο)

«Ανά πάσα στιγμή αγοράζω σπίτι» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Μία μέρα μετά τη συνέντευξη του Τάιλερ Μακμπέθ που αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι σχεδιάζει γάμο και στην Ελλάδα με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για τη στρατιωτική του θητεία και τα σχέδιά του να αγοράσει σπίτι και να παραμείνει στην Ελλάδα.

Δεν επιβεβαίωσε όμως τις φήμες ότι αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «με το σπαθί μου» και «χωρίς να με βοηθήσει ο Τσίπρας» είπε.

Για Αλέξη Τσίπρα

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει ότι «κέρδισα με το σπαθί τις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μου έδωσε μηχανισμό. Μου έδωσε συμβουλές πριν την ανακοίνωσή μου αλλά όχι μετά. Δεν με βοήθησε να εκλεγώ ο Τσίπρας».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 για τον Αλέξη Τσίπρα: «Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει πολλές φορές με πρωτοβουλία και των δύο και μου έχει πει πως όποτε θέλω μπορώ να τον καλώ και ότι εκείνος θα μου δίνει την δική του οπτική γωνία, ξέροντας ότι λαμβάνω τις δικές μου αποφάσεις».

«Θεωρώ ότι ο Αλέξης έπρεπε να έρθει στο συνέδριο, πληγώθηκε πολύς κόσμος. Δεν με πλήγωσε που δεν ήρθε. Είμαι σκληρό καρύδι, δεν είμαι συναισθηματικός, έχω σκοπό να υπηρετήσω την κοινωνία. Μπορεί κάποιος να με μαχαιρώσει πισώπλατα, είμαι έτοιμος. Η εικόνα μου μπορεί να είναι πιο αστική αλλά η ψυχή μετράει» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Αν πηγαίναμε σε εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, θα κέρδιζα με 90% - Λάθος να μην εμφανιστεί στο συνέδριο ο Τσίπρας (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην πρόταση που φέρεται να του είχε γίνει για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και είπε ότι «ο κ. Διαματάρης που είναι κοινός φίλος μέσω του οποίου γνώρισα τον Κυριάκο με είχε ρωτήσει αν με ενδιαφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας γενικά και είχα πει όχι. Πέρα από αυτό είχα απογοητευτεί και με όλη τη διαχείριση της αντιπολίτευσης ο Κυριάκος και συγχρόνως ο Αλέξης από το 2016 έως το 2019 έκανε πολύ μεγάλο έργο. Το 2015 έγιναν λάθη ίσως και μεγάλα λάθη».


Διαβάστε ακόμα: Τάιλερ Μακμπέθ: Θα παντρευτούμε με τον Στέφανο το καλοκαίρι και στην Ελλάδα - Κυρίαρχο θέμα μας, η έλλειψη ιδιωτικότητας - Στόχος να έχουμε μόνιμο σπίτι (βίντεο)

«Ένα από τα πράγματα που μου είχε πει ο Κυριάκος είναι ότι δεν υπάρχει συμμετοχή του απλού πολίτη στο πολιτικό κεφάλαιο. Και έκτοτε έχεις το Ταμείο Ανάκαμψης και αναθέτεις έργα σε επιχειρήσεις. Ό,τι μου έλεγε το 2012-2013 κάνει το αντίθετο στην κυβέρνηση» είπε για τις επαφές του που είχε στο παρελθόν με τον σημερινό πρωθυπουργό.

Μιλώντας, δε, για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είπε «όταν έχεις λιτότητα πρέπει να μείνει κάτι στον κουμπαρά. Γιατί δεν έμεινε τίποτα από τις κυβερνήσεις προ κρίσης. Έχω πει ότι έπρεπε να είναι λιγότερα τα 37 δισ. να ήταν χαλαρότερη η πολιτική μας στην κοινωνία» ενώ για τις ευρωεκλογές εκτίμησε ότι «θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8%, θέλω να κάνουμε την ανατροπή».

Για το ερωτηματολόγιο

Ερωτηθείς, δε, για το ερωτηματολόγιο που προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος είπε «δεν θέλω να αλλάξει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπερήφανος για ό,τι έχει κάνει. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι η πιο ισχυρή εξουσία είναι αυτή που απευθύνεται στα μέλη»

«Δεν νιώθω πρόεδρος υπό προθεσμία, όποιος θέλει να με αμφισβητήσει ας το κάνει πριν ή μετά τις ευρωεκλογές. Θα κερδίσω και πάλι» είπε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι στήνει σκιώδη διακυβέρνηση με αριστεία.

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός απάντησε «ναι» και «με τον ΣΥΡΙΖΑ» αν και νωρίτερα είχε πει ότι «το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός αλλά να αφήσω μια παρακαταθήκη για να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα».

Ειδικά για τον Παύλο Πολάκη απάντησε ότι η σχέση τους είναι καλή. «Όπου πάω στη χώρα τον Παύλο τον εκθειάζουν, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και στις Σπέτσες οι γείτονές μου ζητούσαν τον Παύλο για συμβουλές. Έκανε λάθος που απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

Πρόσθεσε, δε, ότι «είναι σημαντικό το lifestyle για όλους τους υποψήφιους πρωθυπουργούς. Αν δεν έχεις ηρεμία στο σπίτι σου πώς θα διοικήσεις τη χώρα».

Για τη θητεία στο στρατό

Ερωτηθείς για τη στρατιωτική του θητεία απάντησε ότι «σε 13 ημέρες φεύγω φαντάρος ή Σπάρτη ή Θήβα. Θα μείνω 15 ημέρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο που θα πάω, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα. Αυτό που πρέπει να σκεφτεί κανείς είναι πόσοι απόδημοι θα γύριζαν στη χώρα αν υπήρχε αξιοκρατία. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε το στράτευμα.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω τίποτα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει την καθημερινότητά μου εκεί. Έχω μια θεσμική θέση, το γνωρίζουν όλοι αλλά θα ακολουθήσω ό,τι λέει ο νόμος. Δεν ζητώ καμία ειδική μεταχείριση».

Στο πλαίσιο αυτό είπε, επίσης, ότι «ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι να μπορεί να κατευθυνθεί ο πληθυσμός από την Αττική προς περιοχές της επαρχίας που έχουν μαραζώσει. Να δημιουργήσουμε hub και στέγη, κτήρια για να δημιουργήσουμε campus».

Η σχέση με τον Τάιλερ

Είμαστε ακόμα στο ενοίκιο αλλά ανά πάση στιγμή θα αγοράσουμε σπίτι στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος.

Ναι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, έχεις μια ομάδα για να ψάξεις. Θα είναι εκτός Αθηνών

Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί, αυτό το χαρακτηριστικό δεν εκπλήσσει κανένα. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε Netflix, μας αρέσει η Τεκίλα. Επίσης μας αρέσει πάρα πολύ η φύση, ο φυσιολατρικός τουρισμός και πρέπει να τον αναπτύξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω λίγες ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπεθ σε παμπ στο Λονδίνο: «Η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου» - Απάντηση στην κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος - εννοείται ότι τον ρώτησα - σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα. Γι' αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα.

Δείτε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο: Ποζάρουν ευτυχισμένοι στα χιόνια (φωτό)


Αστακόκαραβα στις ΗΠΑ

Έχω μερικά μερίσματα χωρίς να είμαι στη διοίκηση θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω δραστηριότητες εντός Ελλάδας αλλά δεν έχω κάποιο διοικητικό ρόλο.

Αστακόκαραβα έχω στις ΗΠΑ. Δεν έχω ψαρέψει εγώ, είναι επικίνδυνο. Δεν είναι ώρα να μπούμε σε ανάλυση του τι έχω και τι δεν έχω. Την αλιεία την καταλαβαίνω πολύ καλά όπως και τη ναυτιλία και τη βιομηχανία

MIT και Goldman Sachs

Έφυγα, άρχισα ένα μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ με την υποστήριξη των αφεντικών μου, το οποίο το άφησα 4 μήνες μετά, είχα Α και μου είχαν προτείνει να γίνω συνεργατών των καθηγητών αλλά σκέφτηκε ότι ήμουν 26-27 ετών και ήθελα να κάνω κάτι επιχειρηματικά.

Μου είναι αδιάφορο αν κάποιος δεν με ψηφίζει για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στο lifestyle όλων των πολιτικών τους, πώς βιοπορίζονται, τι συμβαίνει στο σπίτι τους. Πρέπει οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ξέρουν ποιος/ποια είναι αυτός που θέλει να τους κυβερνήσει

Δεν περίμενα να γίνουμε viral τόσο γρήγορα. Αυτά είναι παρελθόν. Πάμε μπροστά. Όταν βγαίνω έξω, έχω λιώσει τα παπούτσια μου, είμαι 36 ετών και έχω παππούδες και γιαγιάδες να πέφτουν πάνω μου και να κλαίνε, αυτή είναι η ηθική μου. Πρώτα ξεκίνησαν ότι είμαι αυταρχικός, ηλίθιος, lifestyle, δεν κολλάει τίποτα.

Μου έχει λείψει το τρέξιμο στη φύση

17% δεν είναι κυβέρνηση, έχει ένα κόμμα που έχει προσδοκίες. Γι' αυτό διευρύνω το κόμμα και καλώ τους πολίτες να έρθουν να συνεισφέρουν στο κόμμα, να συμμετέχουν στις επιτροπές.

Κάνω και στο γραφείο γυμναστική, πάω στο γυμναστήριο που πήγαινα και προεκλογικά. Τώρα που θα πάμε εκδρομή θα τρέξω έξω, αυτό μου έχει λείψει

Ειλικρινά δεν σκέφτομαι ότι είμαι ωραίος άνδρας. Κάθε μέρα που ξυπνάω σκέφτομαι πώς θα κάνω τη ζωή μου καλύτερη. Να είναι καλά όποιος θέλει να με φλερτάρει αλλά να ψηφίζει

Καλύτερα μαγειρεύει ο Τάιλερ, γενικά μας αρέσει και το κρέας και τα λαχανικά, δεν υπάρχει κάποια σπεσιαλιτέ

Ξενοικιάσαμε το σπίτι στο Μαϊάμι γιατί τώρα είμαστε εδώ. Μου άρεσε σαν αστικό περιβάλλον πολύ

Ήρθα τέλη Απριλίου 2023 και ανακοινώθηκα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήμουν από τις εκπλήξεις στο Επικρατείας μαζί με τη Διάνα Βουτυράκου. Εθελοντικά έρχομαι σε τιμητική θέση, το βλέπεις ότι δεν είχα βλέψεις. Είχα την τιμή να καλύψω μερικά χιλιόμετρα με τον Αλέξη και τον αγαπώ. Δεν με πλήγωσε η απουσία του από το συνέδριο, έχω συνηθίσει σε χειρότερα πράγματα, έχει προσφέρει στον τόπο

Το βράδυ των εκλογών ήμουν σε ένα πάνελ όταν ο Αλέξης ανακοίνωσε την αποχώρησή του και το πρώτο που είπα είναι παραμείνει στην προεδρία. 29 Ιουνίου ο Αλέξης παραιτείται και περνάει 1,5 μήνας και κανείς από τους συνυποψηφίους δεν λέει κάτι για το τι θα κάνει και έτσι βγήκα μπροστά. Με την πάροδο του χρόνου, τον Αύγουστο, είδα ότι υπάρχει ένα κενό.

Μετά τη συνέντευξη με τον κ. Σαράκη που δεν γνώριζα ότι είναι βουλευτής, πήγα στις Σπέτσες και ο μηχανικός μου είπε ότι έχει πάρει σκεπή Σαράκη και σκέφτηκα «με δουλεύει».

Συνομίλησα με τον Αχιλλέα Μπέο σύντομα τηλεφωνικά. Δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν, θέλω να ενώσω τον κόσμο. Δεν έχω μετανιώσει για ό,τι είπα για τον δήμαρχο Βόλου όταν βρέθηκα εκεί.

Σε βάθος 5ετιας σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Τάιλερ.

Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με ακούν να με εμπιστευτούν και να αντέξουν, έκλεισε τη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ