Συγκλονίζει η γυναίκα που ο πατέρας της σκότωσε τον σύζυγό της: «Μας κακοποιούσε, του έδωσαν εξιτήριο από το ψυχιατρείο» - «Από ποιόν να ζητήσω τώρα ευθύνες» (βίντεο)

Η στυγνή δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του θύματος, ο πατέρα της ήταν κακοποιητικός, το σημείωμα που άφησε

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη νέα δολοφονία γαμπρού από πεθερό μέσα σε λίγες μέρες αυτή τη φορά στη Νίκαια και συγκλονίζει με όσα λέει η γυναίκα που έχασε τον άντρα της από τα χέρια του πατέρα της.

Ο 39χρονος Στέλιος ξεκίνησε για τη δουλειά του όταν είδε μπροστά του, τον 64χρονο πεθερό του. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές και τον εκτέλεσε, ξαναγέμισε την καραμπίνα και αυτοκτόνησε.

Ποιος όμως ήταν ο δράστης του νέου φονικού;

 Η κόρη του, Αλεξάνδρα Τσουκιά που είδε μπροστά στα μάτια της να πέφτει νεκρός ο σύζυγός της συγκλονίζει με όσα λέει:

«Μας παρακολουθούσε και μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, από ποιον να ζητήσω ευθύνες;»

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Live News.

«Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο. Τους λέω “έχει απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα” και μου απάντησαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα» συγκλονίζει η κυρία Τσουκιά.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στη Νίκαια: Πεθερός εκτέλεσε το 39χρονο γαμπρό του έξω από το γκαράζ και αυτοκτόνησε - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα, τι όπλισε το χέρι του δράστη (βίντεο)

«Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιοί πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες;» επαναλαμβάνει, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.


«Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» λέει με δάκρυα στα μάτια.

Έδερνε γυναίκα και κόρη

Όπως αναφέρθηκε στο STAR ο 64χρονος δράστης ήταν βίαιος τόσο απέναντι στη σύζυγό του, όσο και στην κόρη του, καθώς δεν ήθελε να αποδεχτεί ότι τον είχαν εγκαταλείψει. Σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι που φιλοξενούσε τη σύζυγό του, για το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε.

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει. Ήταν πατέρας αφέντης. Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό», ανέφερε μάρτυρας για τον δράστη της Νίκαιας, ο οποίος αφού σκότωσε τον γαμπρό του αυτοκτόνησε.


Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Ο 64χρονος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη  με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα -όπως λένε μαρτυρίες- αφού θεωρούσε υπεύθυνο τον 39χρονο γαμπρό του και την κόρη του για τον χωρισμό του από την σύζυγό του, η οποία είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού μαζί με τα εγγόνια της.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, αποκάλυψε πως οι κινήσεις του 64χρονου φανερώνουν ότι ίσως να γνώριζε το δρομολόγιο που κάνει καθημερινά ο γαμπρός του.


«Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του. Ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στο σημείο, αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του», είπε ο πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κ. Καλλιακμάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ