Bill Gates: Τουρίστας στην Ινδία! Μας δείχνει το ψηλότερο κτίριο 182 μ. - Μόνος & χαρούμενος στις διακοπές του για τον χλιδάτο γάμο (φωτό)

Του πιο πλούσιου ανθρώπου της χώρας!

Στην μαγευτική Ινδία συνεχίζει να βρίσκεται ο Bill Gates.

Ο CEO της Microsoft απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ασία και δε σταματάει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την επίσκεψη του εκεί.

Να σημειώσουμε ότι πέρα από τις συνεχείς επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο 68χρονος ήταν και καλεσμένος στον πιο χλιδάτο Bollywood γάμο για το 2024!

Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά ξεκίνησαν ήδη οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη: 5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Η λίστα των καλεσμένων είναι ατελείωτη και περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως την Ivanka Trump, MArk Zuckerberg, Rihanna ....

Πέραν από τους εορτασμούς, ο Bill έκανε και μία βόλτα ανακαλύπτοντας καινοτόμες τεχνικές της Ινδίας.

Όπως θα δείτε ήρθε και σε επαφή με τον "γκουρού" του τσάι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Bill Gates δοκιμάζει το ωραιότερο τσάι στην Ινδία - Από τα χεράκια του διάσημου Dolly Chaiwalla! (βίντεο)

Ακόμη, ανέβασε διάφορα ενσταντανέ δείχνοντας στους σχεδόν 10 εκατομμύρια ακολούθους του το ψηλότερο άγαλμα στον κόσμο, στα 182 μέτρα.

Πρόκειται για το εντυπωσιακό  "Άγαλμα της Ενότητας". 

instagram @thisisbillgates

 

Να σημειώσουμε ότι το Άγαλμα της Ενότητας είναι το άγαλμα του Ινδού πολιτικού και εθνοπατέρα Σαρντάρ Βαλαμπμπάι Πατέλ (1875-1950) στην επαρχία Ναρμάντα του Γκουτζαράτ της Ινδίας.

 Είναι το ψηλότερο άγαλμα του κόσμου, φτάνοντας τα 182 μέτρα ύψος και είναι περίπου δύο φορές ψηλότερο από το Άγαλμα της Ελευθερίας (χωρίς τη βάση). Το άγαλμα βρίσκεται σε ποτάμιο νησί κοντά στο φράγμα Ναρμάντα (επίσης γνωστό ως φράγμα Σαρντάρ Σαροβάρ). Βρίσκεται στην Ρατζπίπλα, 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βαντοντάρα.

"Είναι ένα θαύμα μηχανικής και ένας μεγάλος φόρος τιμής στον Sardar Patel. Επίσης υπέροχο να το βλέπεις δημιουργεί οικονομικές ευκαιρίες για τις τοπικές φυλετικές κοινότητες, ιδιαίτερα τις γυναίκες.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο 68χρονος.

Ευχαρίστησε μάλιστα και τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Narendra Modi, για την πρόσκληση.

O Bill Gates, καθώς κάνει τη βόλτα του φαίνεται χαρούμενος κι ευδιάθετος.

Μόνος του, χωρίς τη συνοδεία κάποιας κυρίας ή κάποιου φίλου.


instagram @thisisbillgates

Να υπενθυμίσουμε ότι ο CEO της Microsoft χώρισε με την επι 27 χρόνια σύζυγο του, Melinda το 2021.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ