5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Γάμος υπερπαραγωγή!

Αυτός ο ινδικός γάμος αποτελεί γεγονός!

Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το κορίτσι που παίρνει ο Ανάντ προέρχεται από πλούσια οικογένεια που δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων.

Βέβαια και ο ίδιος ο Ανάντ δεν είναι «όποιος και όποιος», ο πατέρας του, ο Μουκές Αμπάνι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας και γνωστός μεγιστάνας του πετρελαίου και των τηλεπικοινωνιών, ανταγωνιζόμενος στενά τον δισεκατομμυριούχο Γκάουταμ Αντάνι, πρόεδρο του ομίλου εταιρειών Adani Group, σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως που συνέταξε το Forbes στις 30 Ιανουαρίου 2024.

Ο γάμος αυτός πρόκειται να είναι από τους πιο χλιδάτους και μεγαλοπρεπείς που έχουν γίνει ως τώρα!

Κάποιοι από τους πιο πλούσιους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν Bill Gates, ο Mark Zuckerberg και η Ivanka Trump, στο προγαμιαίο πάρτι του νεότερου γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας Μουκές Αμπάνι.

Η Ivanka Trump και ο άντρας της. 

Η κόρη του πρωήν Πρόεδρου των ΗΠΑ, υπέρλαμπρη με αυτό το maxi φόρεμα παγιέτα.

Ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του.

O Bill Gates, χαλαρός και κομψός.

Διαβάστε ακόμη: Ο Bill Gates δοκιμάζει το ωραιότερο τσάι στην Ινδία - Από τα χεράκια του διάσημου Dolly Chaiwalla! (βίντεο)

Στο απόλυτο προγαμιαίο πάρτι οι καλεσμένοι είχαν την τύχη να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους των τραγουδιών της Rihanna.

Η πιο πλούσιοι Ινδοί έδωσαν στην Rihanna αμοιβή 5,84 εκατ. ευρώ.

Εκεί ήταν και ιδιοκτήτες πολυεθνικών, αστέρες του Χόλιγουντ και πολιτικοί αξιωματούχοι.

Ο μάγος Ντέιβιντ Μπλέιν και ο πρωταγωνιστής του Μπόλιγουντ Ντιλτζίτ Ντοσάντζ θα προσφέρουν θέαμα στους προσκεκλημένους του δισεκατομμυριούχου.

Η οικογένεια Αμπάνι, με περιουσία που ξεπερνά τα 99 δισ. ευρώ, διευθύνει τους κορυφαίους ομίλους της Ινδίας σε όλους τους τομείς - διύλιση και εμπορία πετρελαίου, οργανωμένο λιανικό εμπόριο, τον τηλεπικοινωνιακό γίγαντα Jio και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τη λίστα εκδηλώσεων, οι εορτασμοί ξεκίνησαν με ένα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι που ονομάζεται μια βραδιά στην Everland, ενώ θα ακολουθήσει μια γιορτή με θέμα τη ζούγκλα το Σάββατο, όπου οι καλεσμένοι έχουν κληθεί να φορέσουν άνετα παπούτσια για μια βόλτα σε σαφάρι.

Το σαφάρι ήταν μία ιδέα το γαμπρού, καθώς ο Ανάντ έχει μεγάλη αγάπη για την φύση και τα ζώα.

Πιο συγκεκριμένα στην πρόσκληση έγραφε:  «Ο Ανάντ έχει καλλιεργήσει με αγάπη αυτό το συγκρότημα σε ένα καταφύγιο φροντίδας και συμπόνιας για χιλιάδες διασωθέντα ζώα».

Αναμένουμε νεότερα από αυτούς τους προγαμιαίους εορτασμούς, υπεραγωγή!

Διαβάστε ακόμα: Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ