Nina Flohr: Με λευκό total Giambattista Valli look - Είδε από την πρώτη σειρά το θεαματικό σόου του Ιταλού σχεδιαστή (φωτό)

Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

Από την πρώτη σειρά παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του Giambattista Valli η Nina Flohr.

H σύζυγος του πρίγκιπα Φιλίππου, ταξίδεψε στο Παρίσι για να δει από κοντά τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Η Nina Flohr είναι μία γυναίκα που ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο γούστο της στη μόδα και φυσικά κανείς δεν ξεχνάει το ονειρεμένο Chanel νυφικό της στο γάμο της το 2021 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Νίνα Φλορ "Πριγκίπισσα της Ελλάδας & της Δανίας"- Ο γάμος στην Μητρόπολη με τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του Βασιλιά Κων/νου που άφησε εποχή (φωτό - βίντεο)

Έτσι, συχνά δέχεται προσκλήσεις σε fashion shows των μεγαλύτερων ονομάτων και διασημότερων οίκων μόδας.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Στο χιονισμένο St.Moritz είδαν το fashion show του Moncler - Η selfie στο instagram (φωτό)

Όλα τα βλέμματα τράβηξε για ακόμη μία φορά με το total white outfit της, που έφερε την υπογραφή του Ιταλού σχεδιαστή, Giambattista Valli.

Την είδαμε, λοιπόν, να φοράει tweed  μπουφάν με κεντημένο ροζ και ιβουάρ λουλούδια αξίας 4.800 δολαρίων, peral white ζιβάγκο με κεντημένο λαιμό και ψηλόμεσο λευκό παντελόνι.

Τα μαλλιά της κυμάτιζαν απαλά με ελαφριές μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις.

Μία καλλονή με φυσική ομορφιά χωρίς παρεμβάσεις!

Σωστό πρότυπο και fashion icon!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ