H Ivanka Trump ... χίλιες & μία νύχτες στην Ινδία! Με παραδοσιακή ενδυμασία στο γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας - Δαντέλες & ζαφείρια! (φωτό)

Υπήρχε dress code για όλες τις ημέρες των εορτασμών

Ανάμεσα στα πιο μεγάλα ονόματα ήταν κι εκείνο της Ivanka Trump, στους τριήμερους εορτασμούς για τον πιο θεαματικό Bollywood γάμο του 2024!

Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ στις 12 Ιουλίου και από τώρα ξεκίνησε το πάρτι!

Πρόκειται για την πιο χλιδάτη και μεγαλοπρεπής τελετή που θα λάβει χώρα, καθώς η Ινδία διακρίνεται για τέτοιου είδους extravagant οργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Κάποιοι από τους πιο πλούσιους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν Bill Gates, ο Mark Zuckerberg και η Ivanka Trump, στο προγαμιαίο πάρτι του νεότερου γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Μουκές Αμπάνι.

Η κόρη του πρώην Πρόεδρου των ΗΠΑ, ήταν υπέρλαμπρη αρχικά με maxi φόρεμα παγιέτα.

instagram @ivankatrump

Σύμφωνα με τη λίστα εκδηλώσεων, οι εορτασμοί ξεκίνησαν με ένα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι που ονομάζεται μια βραδιά στην Everland, ενώ ακολούθησε μια γιορτή με θέμα τη ζούγκλα το Σάββατο, όπου οι καλεσμένοι έχουν κληθεί να φορέσουν άνετα παπούτσια για μια βόλτα σε σαφάρι.

Το βράδυ ακολούθησε το «mela rouge» - mela στα ινδικά σημαίνει πανηγύρι – με απαραίτητη προϋπόθεση να φορούν «εκθαμβωτικές» ινδικές ενδυμασίες.

Εκεί, είδαμε την 42χρονη με διαφορετικό look.

Διαβάστε ακόμη: 5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Πόζαρε μέσα σε ένα εκπληκτικό ολόλευκο deux pieces, το οποίο αποτελούνταν από μακριά φούστα και crop top με ντεκολτέ και μακρύ μανίκι.

instagram @ivankatrump

Ένα παραμυθένιο σύνολο γεμάτο δαντέλα και μικρά διαμαντάκια.

Την υπογραφή του απίθανου αυτού συνόλου έφερε το πολυτελές Ινδικό brand, arpitamehtaofficial.

Φυσικά δεν έλειπαν και τα απίθανα πράσινα ζαφείρια που επέλεξε στο λαιμό και στα αυτιά από manishmalhotrajewellery αλλά και στο πρόσωπο και ειδικότερα ανάμεσα στο μέτωπο, χαρακτηριστικό στιλ της χώρας.

Το μακιγιάζ της είχε γήινες αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της έπεφταν απαλά σε ελαφριές μπούκλες.

Αγκαλιά με τον σύζυγο της, Jared Kushner και την κόρη τους Αραμπέλα μοιράστηκε μοναδικά ενσταντανέ από το χώρο στο Jamnagar και πραγματικά μας ταξίδεψε σε έναν άλλον κόσμο!

Η Ivank Trump ήταν ο ορισμός του Bollywood και ακριβώς μέσα σε ρυθμό ... χίλιες και μία νύχτες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ